Skip navigation

C-date

Sidste opdatering maj 27, 2021

C-date.dk som står for Casual Dating er for dem som er interesseret i casual sex (onenightstand) som man også kan kalde det.

Det er en diskret og anonym side for dem ikke søger efter et seriøs forhold.

Kom godt igang
Er du kvinde,  mand eller et par er du tilmeldt anonymt på siden med foreslag om et erotisk eventyr. På baggrund af dine ønsker vil du dagligt modtage kontaktforslag. Bemærk at al kontakt foregår anonymt og datingsiden helt er gratis for kvinder. Derfor den gode Kønsfordeling på stortset 50/50

Nøglefunktioner
Dine kontaktforslag kan indeholde erotiske kontakter fra overalt i Europa. Brugeren dog kan kun bruge standardsvar til at kontakte de andre medlemmer. Dette kan nogen gange være frustrerende for den enkelte bruger. Siden bruger et matchmaking system for at finde egnede profiler, det er derfor ikke så nødvendigt med et søgefilter.

Hvorfor vælge c-date.dk?
For den enkelte bruger der kun er interesseret I casual dating er C-date.dk den ideale dating side.
Til forskel fra mange andre lignende sider, har c-date ligemange af hver køn og den største fordel af det hele er at den er helt gratis for kvinder.

Pris C-Date

ABONNEMENT PRIS PRIS MANED
3 Maneder 1077 dkk 359 dkk
6 Manader 1614 dkk 269 dkk
12 Manader 2148 dkk 179 dkk

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.