Anmeldelse af dating sitet FirstDate

Sidste opdatering November 1, 2017

Firstdate er et af de største europæiske dating sites og vil give dig mulighed for at komme på din første date.

Der er over 1 million brugere i de skandinaviske lande. Det giver dig en bred brugerbase til at finde den ENESTE ENE!

Firstdate vokser årligt med 55 procent, hvilket gør det til det hurtigst voksende, danske dating site.

FirstDate: sådan fungerer det

Registreringen er ret enkel og hurtig med detaljerede søgekriterier. Du har mulighed for at lave et billedgalleri med op til 10 billeder. Din registrering er gratis, og du kan se medlemmers profiler og sende dem e-mails. Der findes et premiummedlemskab med ekstra servicer.

Når du har oprettet din profil, bliver du præsenteret for profiler med flirts i nærheden, der omhyggligt udvælges af FirstDate, og du kan derefter beslutte, hvilke der virkelig lever op til dine forventlinger.

Du kan prøve chatrummene for at møde andre attraktive og sjove singler i dit område, og hvis du har kemi med en bestemt person, kan du blive ved med at flirte online eller være eventyrlysten og planlægge et uforpligtende møde offline!

Platformen er meget nem og underholdende at bruge.

Firstdate er et meget aktivt dating site, hvor brugere starter med at kontakte dig ved at sende dig blink, likes og beskeder få minutter efter, at du har tilmeldt dig platformen.

Så mulighederne for at finde dit casual match er ret høje!

Primære funktioner

Dette dating sites design er enkelt og brugervenligt, der gør det behageligt at bruge. Medlemmer har adgang til internationale profiler.

Du har mulighed for at chatte og flirte uden nødvendigvis at sende en e-mail, hvilket gør det nemmere for generte medlemmer at tage det første skridt.

Firstdate har gode interaktive funktioner. Du får jævnligt en liste over de nye medlemmer, og du kan samle dine fortrukne profiler og se, hvem der har tilføjet dig til deres liste.

Bemærk, at Firstdate har dategaranti for for alle Guldmedlemmer. Hvis du ikke har fundet en date inden for de første 6 måneder, får du dine penge 100% refunderet.

Troværdighed og sikkerhed

Firstdate går op i sine medlemmers privatliv og sikkerhed. Dating sitet har en streng politik for bekæmpelse af svig, hvor kreditkortsvindel bliver meldt til de rette myndigheder og agenturer.

Teamet kontrollerer også, om informationer på profiler er ægte.

Brugere har også mulighed for at blokkere og anmelde dem, der har en mistænkelig adfærd, og så tager moderingsteamet sagen i egen hånd.

Bedømmelse af Firstdate: vores mening

✓Gratis og nem registrering
✓Over 1 million brugere i de skandinaviske lande
✓Lokale match & møder
✓Det hurtigst voksende, danske dating site

Firstdate er lavet til skandinaviske singler, der søger efter mere eller mindre seriøse forhold.

Det er et dating site for alle, som burde leve op til de fleste singlers forventninger.

Med den store brugerdatabase og de mange interaktive muligheder, har du en god chance for at finde kærligheden i Danmark via Firstdate. Sidens tilgang til dating kan ses som et kæmpe gennembrud i branchen, der skiller sitet ud fra dens konkurrenter.

Det sociale aspekt af dating, som fremhæves, gør det mindre stressende og meget sjovere.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.