Skip navigation

Anmeldelse af Hurtigflirt

Sidste opdatering oktober 24, 2019 af Astrid

Hurtigflirt er en dating-hjemmeside med speciale i afslappet dating i Danmark for legesyge singler.

Et fantastisk værktøj for eventyrere, der er på udkig efter en spændende og hurtig kærlighedsoplevelse. Den afslappede datingside startede sit eget eventyr i 2007 og er siden vokset hurtigt. Et interessant mødested for singler, der søger legesyge dates, flirts og frække chats på nettet.

Den giver også mulighed for at filtrere efter dine præferencer, så du let kan tilpasse «frækhedsniveauet » til dine forventninger: alt fra basale niveauer til ingen grænser! Sjov og kærlighed mødes på denne fleksible og dynamiske datingside, der også giver mulighed at forføre flere brugere på samme tid via «flirtboksen».

Opdag hemmelig flirt!

Hurtigflirt: Sådan fungerer det

HurtigFlirt Login

Hurtingflirt Login

 

Både registreringen og det grundlæggende medlemskab er ganske gratis. Dog kræver det et betalt medlemskab at udnytte alle de ekstra kommunikationsfunktioner, som fx e-mail og videochat, fuldt ud.

Et grundlæggende medlemskab giver dig altid adgang til de forskellige profiler, og du kan let sende «flirts» til dem. Det er en fremragende måde at prøve datingsider på, og få et glimt af dine forskellige profiler.

Vær dog altid opmærksom på, at hvis du får en god respons fra dine «flirts», skal du benytte et betalt medlemskab, for fuldt ud at nyde dialogen med de lovende profiler.

Selvom profilen kan oprettes hurtigt og nemt på få minutter, anbefales det altid at bruge lidt ekstra tid på at udfylde den helt optimalt, så du øger dine chancer for et godt match og succes. Når du vil sikre dig, at din elsker/-inde på nettet og du forstår hinanden, er profilen og kommunikationsværktøjerne dine bedste venner.

Vigtigste Flirt Dating funktioner:

  • Sende «Flirts»

Søgningerne er utroligt lette at tilpasse og profilerne er nemme at kigge på og eventuelt sende «flirts» til. Du kan sende «Flirts» til alle de profiler, du har valgt ud, for at fortælle dem, at du er interesseret i at skrive eller snakke mere med dem, samt flirte og måske endda arrangere et møde.

  • «lyt over beundrere»

En anden meget interessant funktion er «listen over beundrere». En perfekt mulighed for at tage et kig på listen over de brugere, der enten har set eller kommenteret på din profil. Et fantastisk værktøj til at få feedback og når du har lyst, komme i dialog med de brugere, der allerede har vist interesse for dig.

  • Filtermuligheder

Hurtigflirts fokus er sidens kommunikationsværktøjer og forskellige filtre, der sikrer en interaktiv og tilfredsstillende oplevelse. I det perspektiv er supporttelefonen endnu en stærk funktion på datingsiden, der hjælper brugerne gennem hele flirt-oplevelsen på nettet

Pålidelighed og sikkerhed

Hurtigflirt rummer effektive, sikkerhedsmæssige redskaber, der altid garanterer fortrolighed og sikkerhed døgnet rundt.

Fortrolighed er hjemmesidens et og alt. Siden har også udviklet et unikt kundesupport-netværk kaldet «den psykiske guide», der vejleder dig og hjælper dig med at få det bedste ud at din afslappede datingoplevelse.

Oven i en meget dynamisk og enkel brugerflade, har Hurtigflirt tilføjet en ny funktion, som giver dig mulighed for hurtigt at slukke din profil, så du kan surfe anonymt, når du ønsker det.

Vurdering af Hurtigflirt: vores mening?

Fordele  Ulemper 
1 million brugere om måneden

Gratis tilmelding

Hurtig side til afslappet dating

Stærke kommunikationsværktøjer

frækheds-niveauer

Primært tilpasset hurtig dating og one-night-stands

 

Hurtigflirt har en lækker brugerflade, der letter navigationen og forbedrer brugeroplevelsen.

Med mere end 1 million brugere om måneden, kommer denne datingside også med en suveræn mobil-app og ekstremt interessante specialudviklede værktøjer, der engagerer dig i flirtende og frække dialoger.

De forskellige medlemskabsmuligheder er også en god måde at implementere sikkerheds- og kontrolforanstaltninger på, når du ønsker det. Fortroligheden er et af de bedst beskyttede aktiver på denne hjemmeside, resten er dybest set frihed og eksperimenter. Det afslappede datingunivers venter bare på, du begynder at udforske det.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.