Skip navigation

Alle dating-sider

Partnermedniveau

Partnermedniveau er en af de mest populære online datingsider for uddannede fagfolk i Danmark, som er for singler, der søger et langvarigt forhold.

Er du ambitiøs? Søger du et fast, langvarigt forhold? Er du sofistikeret?

MatureDating

MatureDating er en fantastisk datingside for singler over 50, der giver mulighed for at dele interesser og finde affiniteter med mennesker med lignende interesser og værdier.

Singles50

… Review is coming soon…

Academic Singles

Academic Singles er et af top-sitene for veluddannede singler i Danmark. Hvis du søger ligesindede singler i din nærhed, giver dette dating-site en fantastisk og dynamisk dating-oplevelse.

Med sit fællesskab af 50 000 singler i Danmark, er det lykkedes Academic Singles at tiltrække mange singler, der søger kvalitetsprofiler at indlede et seriøst forhold med.

Be2.dk

Siden det kom på datingmarkedet i 2004 er det online datingsite Be2 blevet populært blandt tusindvis af singler over hele verden, og det er i øjeblikket også en af de mest hurtigtvoksende datingsider i Danmark.

Over 30 millioner singler rundt om i hele verden har stolet på Be2s tjenester, der er et af de førende matchmaking-hjemmesider.

OneNightFriend

Kommende anmeldelse…

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.