Skip navigation

Alle dating-sider

Partnermedniveau

Partnermedniveau er en af de mest populære online datingsider for uddannede fagfolk i Danmark, som er for singler, der søger et langvarigt forhold.

Er du ambitiøs? Søger du et fast, langvarigt forhold? Er du sofistikeret?

Academic Singles

Academic Singles er et af top-sitene for veluddannede singler i Danmark. Hvis du søger ligesindede singler i din nærhed, giver dette dating-site en fantastisk og dynamisk dating-oplevelse.

Med sit fællesskab af 50 000 singler i Danmark, er det lykkedes Academic Singles at tiltrække mange singler, der søger kvalitetsprofiler at indlede et seriøst forhold med.

Be2.dk

Siden det kom på datingmarkedet i 2004 er det online datingsite Be2 blevet populært blandt tusindvis af singler over hele verden, og det er i øjeblikket også en af de mest hurtigtvoksende datingsider i Danmark.

Over 30 millioner singler rundt om i hele verden har stolet på Be2s tjenester, der er et af de førende matchmaking-hjemmesider.

Benaughty

Hvis du er på udkig efter en af de bedste flirtehjemmesider til at begynde en dansk flirt på, anbefaler vi at tage et kig på vores anmeldelse af Benaughty! Den har en udvidet søge- og matchfunktion, så du helt sikkert finder en med de samme forventninger som dig at have det sjovt med!

Benaughty er en af de førende uforpligtende datingsider for singler, der vil have det sjovt!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.