Skip navigation

Alle dating-sider

Zoosk

Zoosk giver en unik social datingoplevelse ved at kombinere de underholdende træk fra de sociale medier med de mere seriøse aspekter af datingverdenen.

Zoosk har sin egen funktion: dens adfærdsbaserede matchmaker-maskine lærer af din adfærd på hjemmesiden og giver dig de bedste matches.

Partnermedniveau

Partnermedniveau er en af de mest populære online datingsider for uddannede fagfolk i Danmark, som er for singler, der søger et langvarigt forhold.

Er du ambitiøs? Søger du et fast, langvarigt forhold? Er du sofistikeret?

Hurtigflirt

Hurtigflirt er en dating-hjemmeside med speciale i afslappet dating i Danmark for legesyge singler.Et fantastisk værktøj for eventyrere, der er på udkig efter en spændende og hurtig kærlighedsoplevelse. Den afslappede datingside startede sit eget eventyr i 2007 og er siden vokset hurtigt. Et interessant mødested for singler, der søger legesyge dates, flirts og frække chats på nettet.

Be2.dk

Siden det kom på datingmarkedet i 2004 er det online datingsite Be2 blevet populært blandt tusindvis af singler over hele verden, og det er i øjeblikket også en af de mest hurtigtvoksende datingsider i Danmark.

Over 30 millioner singler rundt om i hele verden har stolet på Be2s tjenester, der er et af de førende matchmaking-hjemmesider.

Academic Singles

Academic Singles er et af top-sitene for veluddannede singler i Danmark. Hvis du søger ligesindede singler i din nærhed, giver dette dating-site en fantastisk og dynamisk dating-oplevelse.

Med sit fællesskab af 50 000 singler i Danmark, er det lykkedes Academic Singles at tiltrække mange singler, der søger kvalitetsprofiler at indlede et seriøst forhold med.

C-date

C-date.dk som står for Casual Dating er for dem som er interesseret i casual sex (onenightstand) som man også kan kalde det.

Det er en diskret og anonym side for dem ikke søger efter et seriøs forhold.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.