Skip navigation

Alle dating-sider

Be2.dk

Siden det kom på datingmarkedet i 2004 er det online datingsite Be2 blevet populært blandt tusindvis af singler over hele verden, og det er i øjeblikket også en af de mest hurtigtvoksende datingsider i Danmark.

Over 30 millioner singler rundt om i hele verden har stolet på Be2s tjenester, der er et af de førende matchmaking-hjemmesider.

Partnermedniveau

Partnermedniveau er en af de mest populære online datingsider for uddannede fagfolk i Danmark, som er for singler, der søger et langvarigt forhold.

Er du ambitiøs? Søger du et fast, langvarigt forhold? Er du sofistikeret?

Benaughty

Hvis du er på udkig efter en af de bedste flirtehjemmesider til at begynde en dansk flirt på, anbefaler vi at tage et kig på vores anmeldelse af Benaughty! Den har en udvidet søge- og matchfunktion, så du helt sikkert finder en med de samme forventninger som dig at have det sjovt med!

Benaughty er en af de førende uforpligtende datingsider for singler, der vil have det sjovt!

Academic Singles

Academic Singles er et af top-sitene for veluddannede singler i Danmark. Hvis du søger ligesindede singler i din nærhed, giver dette dating-site en fantastisk og dynamisk dating-oplevelse.

Med sit fællesskab af 50 000 singler i Danmark, er det lykkedes Academic Singles at tiltrække mange singler, der søger kvalitetsprofiler at indlede et seriøst forhold med.

Singles50

… Review is coming soon…

The Casual Lounge

Casual Lounge er et anonymt og diskret site, hvor du hurtigt kan møde dates i Danmark.Hvis du er på udkig efter sofistikerede kontakter nær dig, så er dette site perfekt!

Victoria Milan

Victoria Milan er førende inden for udenomsægteskabelig relationer.

Hvis du allerede er i et forhold, men ønsker at krydre dit liv, enten med en one night stand eller en kort affære, er Victoria Milan lavet til dig.

Diskretion, anonymitet og privatlivets fred er 100% garanteret.

C-date

C-date.dk som står for Casual Dating er for dem som er interesseret i casual sex (onenightstand) som man også kan kalde det.

Det er en diskret og anonym side for dem ikke søger efter et seriøs forhold.

50plusmatch

50plusmatch.dk er dating siden specielt designet til modne voksne singler som gerne vil finde kærligheden. Medlemmerne er alle over 50 år og er meget aktive.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.