Alle dating-sider

Zoosk

Zoosk giver en unik social datingoplevelse ved at kombinere de underholdende træk fra de sociale medier med de mere seriøse aspekter af datingverdenen.Zoosk har sin egen funktion: dens adfærdsbaserede matchmaker-maskine lærer af din adfærd på hjemmesiden og giver dig de bedste matches.

Hurtigflirt

Hurtigflirt er en dating-hjemmeside med speciale i afslappet dating i Danmark for legesyge singler.Et fantastisk værktøj for eventyrere, der er på udkig efter en spændende og hurtig kærlighedsoplevelse. Den afslappede datingside startede sit eget eventyr i 2007 og er siden vokset hurtigt. Et interessant mødested for singler, der søger legesyge dates, flirts og frække chats på nettet.

Be2.dk

Be2.dk: Denne dating side går stærkt ind for følelsesmæssige møder eller hvad man kalder for “matchmaking”. Ved at besvare på et spørgeskema ved indmeldelsen hvorved i finder jeres personlighedsprofil.
Denne profil vil give dig mulighed for at optimere din søgen efter singler med den samme personlighed og mentalitet.

50plusmatch

50plusmatch.dk er dating siden specielt designet til modne voksne singler som gerne vil finde kærligheden. Medlemmerne er alle over 50 år og er meget aktive.

Victoria Milan

Victoria Milan er førende inden for udenomsægteskabelig relationer. Hvis du allerede er i et forhold, men ønsker at krydre dit liv, enten med en one night stand eller en kort affære, er Victoria Milan lavet til dig. Diskretion, anonymitet og privatlivets fred er 100% garanteret.