Alle dating-sider

Zoosk

Zoosk giver en unik social datingoplevelse ved at kombinere de underholdende træk fra de sociale medier med de mere seriøse aspekter af datingverdenen.Zoosk har sin egen funktion: dens adfærdsbaserede matchmaker-maskine lærer af din adfærd på hjemmesiden og giver dig de bedste matches.

Partnermedniveau

Partnermedniveau er en af de mest populære online datingsider for uddannede fagfolk i Danmark, som er for singler, der søger et langvarigt forhold.

Er du ambitiøs? Søger du et fast, langvarigt forhold? Er du sofistikeret?

Hurtigflirt

Hurtigflirt er en dating-hjemmeside med speciale i afslappet dating i Danmark for legesyge singler.Et fantastisk værktøj for eventyrere, der er på udkig efter en spændende og hurtig kærlighedsoplevelse. Den afslappede datingside startede sit eget eventyr i 2007 og er siden vokset hurtigt. Et interessant mødested for singler, der søger legesyge dates, flirts og frække chats på nettet.

Academic Singles

Academic Singles er et af top-sitene for veluddannede singler i Danmark. Hvis du søger ligesindede singler i din nærhed, giver dette dating-site en fantastisk og dynamisk dating-oplevelse.Med sit fællesskab af 50 000 singler i Danmark, er det lykkedes Academic Singles at tiltrække mange singler, der søger kvalitetsprofiler at indlede et seriøst forhold med.

Be2.dk

Siden det kom på datingmarkedet i 2004 er det online datingsite Be2 blevet populært blandt tusindvis af singler over hele verden, og det er i øjeblikket også en af de mest hurtigtvoksende datingsider i Danmark.

Over 30 millioner singler rundt om i hele verden har stolet på B2s tjenester, der er et af de førende matchmaking-hjemmesider.

Victoria Milan

Victoria Milan er førende inden for udenomsægteskabelig relationer.

Hvis du allerede er i et forhold, men ønsker at krydre dit liv, enten med en one night stand eller en kort affære, er Victoria Milan lavet til dig.

Diskretion, anonymitet og privatlivets fred er 100% garanteret.

NextLove.dk

NextLove er uden tvivl en af de mest populære datinghjemmesider i Danmark. Mange danske singler tror, at det at vælge en specialiseret datinghjemmeside i sig selv er nok til at få succes.At det automatisk bringer kærlighed med sig. Men resultaterne taler for sig selv: NextLove er en datinghjemmeside, der faktisk virker.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.