Skip navigation

Seriøs Dating

Leder du efter et livspartner eller en ven du kan regne med? Du har aldrig kunne indlede hverken venskab eller kærlighedsforhold i den virvar af online dating sites?
Vi har modtaget dit råb om hjælp. Vi fandt den berømte person, der forstår dig og din følsomhed. Her blusser din flamme op igen, og din legekammerat venter på dig for at starte spillet!

Read more
Read less
Hjemmeside
Fordele
Samlet bedømmelse
Antal medlemmer
Bruger revision

Partnermedniveau

  • Mød singler der 45+ i dit nærområde
  • Fremragende og belønnende kundeservice
200'000 Singler
Perfekte alder30-60+

Academic Singles

  • For veluddannede singler i Danmark.
  • Sit fællesskab af 100 000 singler
  • Kvalitetsprofile
100'000 Singler
Perfekte alder35+

Be2.dk

  • Den bedste datingside for dig over 40
  • Mange aktive medlemmer
  • Fokuseret på at skabe faste, harmoniske parforhold
180'000 Singler
Perfekte alder40-70

Find den seriøse datinghjemmeside, der virkelig opfylder dine behov

Der findes mange typer af forhold for tiden, og du finder masser af specialiserede datingsider på nettet, der imødekommer alle disse behov.

Danske singler, der søger noget seriøst, kan finde masser af datingplatforme, der forbinder brugerne med hinanden ved hjælp af nogle enkle oplysninger, som fx deres interesser, placering, alder og deres ønsker til et forhold.

Seriøs dating er en af de sikreste måder at date på. Der er masser af singler, som søger et meningsfyldt forhold. De har fundet en effektiv måde at flirte, dele interesser og møde nye mennesker på via online dating.

Der findes til gengæld så mange forskellige slags datingsider, at det er ekstremt vigtigt at sørge for at finde den, der passer bedst til dine behov.

Sådan forstået, at når du vil undgå enhver form for skuffelse (fx ved at tilmelde dig en datingside, for kun at finde personer, der søger et ”one night stand”), bør du gøre en indsats for at finde de datingsider, der specialiserer sig i seriøs dating.

På den måde finder du singler, som søger præcist samme ting som dig: et langsigtet forhold.

Andre sider, som man populært kalder ’matchmakers’, bruger videnskabeligt dokumenterede algoritmer, som forbedrer kærlighedens match og hjælper med coaching af forholdet.

I begge tilfælde matches brugerne ud fra aspekter, der rækker længere end ren fysisk tiltrækning.

Vælg en seriøs datingside, og øg dine chancer for at finde et seriøst forhold

For at vælge den bedste og mest seriøse datingplatform, må du spørge dig selv, hvilken type forhold du søger. Nogle datingsider er ret klassiske i deres natur, mens andre er beregnet til at hjælpe singler, der søger et seriøst forhold.

I dag har mennesker, der søger kærlighed med stort “K,” utroligt høje forventninger. Deres mål er at møde en partner, som de kan dele deres livsmål med og nyde en langsigtet kærlighed.

Det, at indlede et seriøst forhold, kan være en reel udfordring for singler, der ønsker at finde en helt speciel person: deres ‘soulmate’.

Derfor tilbyder sådanne hjemmesider nu også ydelser som coaching af forholdet eller tjenester, der guider dig i din online dating, og som letter processen med at finde mere end bare en date, nemlig dit perfekte match!

Hvordan virker seriøse datingsider?

Det primære ved seriøse datingsider er, at deres brugere ønsker at møde andre danske mænd og kvinder, som også søger kærligheden.

I forhold til mere tilfældige datingsider, hvor målet er at finde singler eller endda andre i parforhold, som de kan have affærer eller sex med, er seriøse datingsides designet til at sætte dig i kontakt med ligesindede singler, der bor i dit eget område.

Den slags platforme skaber relationer mellem danske singler, der tilhører samme aldersgruppe, bor i samme område, har samme akademiske niveau og deler de samme interesser.

Alder er ikke en udfordring, når det gælder romantik, forelskelse og kærlighed. Derfor er de seriøse datingsider åbne for singler (over 18 år) fra alle aldersgrupper.

Nogle af dem fokuserer endda på bestemte grupper, som fx seniordating, hvor folk over 40, der vil giver kærligheden en chance mere, kan finde den rigtige partner.

Fang andre brugeres opmærksomhed med en fantastisk profil

Din profil er lidt som dit visitkort. Lige som når du møder andre i virkeligheden, er det første indtryk meget vigtigt. Derfor er det bedste, som du kan gøre for at sikre dig, at du fanger andre singlers opmærksomhed, at skrive en positiv og attraktiv datingannonce.

Hver detalje tæller! Sørg for, at din profils oplysninger fortæller hvem du er, hvad du kan lide, og hvad du præcist søger – samt at de billeder, du uploader, er attraktive og tiltalende.

Som navnet antyder, er disse hjemmesider rettet mod mennesker, der virkelig tager processen med at finde kærligheden alvorligt.

Du gør det derfor både godt og effektivt for dig selv og andre ved at være så åben og ærlig som muligt. Husk bare to ord: Vær dig selv!

Det bedste er fx at inkludere interessante oplysninger om dig, som fx hvordan din ideelle date kan være, en beskrivelse af din perfekte mand / kvinde eller måske en ualmindelig hobby.

Tag dig tid til at skrive om, hvilken slags forhold du søger. På den måde sikrer du dig, at du kontaktes af singler, der netop søger det samme som dig.

Deling af mål og interesser med din partner kan få forholdet til at lykkes

Har du nogensinde spurgt dig selv: “Er det virkelig muligt at finde kærligheden på en datingside?” Seriøse datingplatforme kan virkelig få det til at ske!

Når begge parter ønsker det samme, tør de godt at fortælle, at de aktivt søger en partner, som de vil starte et langsigtet forhold med.

Du vil opleve, at brugerne på disse hjemmesider er ganske ligetil, og at de bruger deres tid på at søge den person, der på lang sigt kan blive deres drømmemand eller -kvinde!

En af de vigtigste ting, der får et forhold til at lykkes, er, at begge parter deler interesser og har et fælles mål i tankerne.

Datingsiderne tager netop højde for dette. Derfor bliver det meget lettere for dig at finde den helt rigtige, der giver dig sommerfugle i maven, når du detaljeret beskriver, hvilken type forhold du søger. Tag og prøv det!

 

Read more
Read less

#DatingQuestion: Hvad taler man om med en pige på nettet?

Mange single mænd synes at være meget i tvivl om, hvordan de skal indlede en konversation med en pige på nettet. Sandheden er, at der ikke gives et enkelt svar, der kan bruges af alle, men der kan bestemt gives nogle gode tips, som kan hjælpe dig med at forbedre,[...]

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.