Skip navigation

#DatingQuestion: Hvad taler man om med en pige på nettet?

Sidste opdatering januar 14, 2019 af Astrid

Mange single mænd synes at være meget i tvivl om, hvordan de skal indlede en konversation med en pige på nettet.
Sandheden er, at der ikke gives et enkelt svar, der kan bruges af alle, men der kan bestemt gives nogle gode tips, som kan hjælpe dig med at forbedre, hvordan du holder en samtale gående med en pige.

Er du genert? Prøv disse tips!

Sådan starter du en samtale på et datingsite

Det første og vigtigste råd er at sørge for at læse datingprofilen for den pige, du er interesseret i.

Mange mennesker begår den fejl kun at tjekke billedet, før de går i gang med samtalen, og så går man glip af muligheden for at få vigtige oplysninger om pigen.

Singler bruger tid på at udfylde deres datingprofil og give de oplysninger, som de føler beskriver dem bedst, og derfor er det meget vigtigt, at du også bruger tid på at læse og forstå lidt mere om personen og hendes interesser.

Man starter bedst en samtale ved at være høflig og vise, at det er hende, du er interesseret i. Men det er ikke tilstrækkeligt at vise din interesse, du skal vise hende, hvad du er virkelig interesseret i eller for at være helt præcis: Hvad fangede din opmærksomhed.
Forsøg at være så ærlig som muligt; det er altid den bedste indledning.

Sådan henvender du dig til en pige på nettet

Selvom du sikkert kan finde mange forskellige eksempler på “bedste åbningsreplik ved onlinedating”, så er sandheden, at hvis du virkelig ønsker at starte noget meningsfuldt med en pige, så bør din kommunikation være meningsfyldt og personlig.

Her er det, når du har forklaret, hvorfor du er interesseret i hende og har fortalt hende om dig selv, også en rigtig god idé at sikre dig, at I begge bor i samme by, for så har du mulighed for at starte en snak om de forskellige butikker, arrangementer eller aktiviteter, der finder sted i jeres by.

Tricket?

Tricket her er, at hvis I begge bor i samme by, så ved du allerede, at I har noget til fælles. Og samtidig giver din snak om fantastiske steder at gå hen for at spise, eller hvor der snart kan opleves spændende aktiviteter, hende en idé om, hvilke ting du kan lide.

Konklusionen?

Det er sandsynligvis den bedste måde at fange nogens opmærksomhed at starte med at tale om fælles interesser samtidig med, at man lærer hinanden at kende.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.