Skip navigation

Single forældre : Hvordan laver jeg min profil ?

Sidste opdatering september 22, 2017

Enlige forældre er nødt til at være ærlige i deres profil. Hvis du ikke nævner eksistensen af dine trillinger, vær sikker paa at din fremtidige partner finder ud af det en dag og det er sjældent en god overraskelse.

At lave en profil for at virke attraktiv på en dating side, skal man først stille de rigtige spørgsmål: Hvad søger du? Et seriøst forhold, en partner som også har børn, vil du gerne flytte eller foretrækker du at møde nogen, der bor i dit område, etc.

Derefter er der et par vigtige elementer for at tiltrække opmærksomheden: vælge dit profilbillede, dit brugernavn og slogan. Nogle enlige forældre vil ikke tøve med at vælge et billede med deres barn: for at vise de andre medlemmer paa dating sitet, at de ikke har noget at skjule. Generelt afhænger det at vælge det rigtige billed af forholdsvis simple kriterier: god visuel kvalitet, et portræt format, og frem for alt: en naturlig shot!

Dit brugernavn skal identificere dig som person, du er ikke bare en enlig mor eller far: du har mere at byde på, så vis det! Brugernavne såsom “sexygirl38” (søger du en flirt eller manden i dit liv?) Eller “morfra74” ikke særlig sælgende…

Med hensyn til dit slogan: Det skal gøre det muligt at give en forsmag af den person (fantastisk), som du er, og det skal frem for alt repræsentere dig uden at gå i banaliteter som “ung enlig mor søger kærlighed”, fordi vi alle er klar over det. Også undgå for enhver pris at virke desperat (e) … Hvis du brænder for kampsport, saa er det nu du skal sige det! Der er så mange profiler på dating siderne at der nødvendigvis er nogen derude for dig!

Mange forældre begår den fejl at lade som de leder efter en erstatningsfar eller mor til deres unger, men det de håber mest paa er at møde en til sig selv: forvirringen er normal men ikke sexet, og det kan endda virke skræmmende for nogle. Ideen om at tage sig af børn, der er ikke er dine og påtage sig ansvaret som en papfar eller mor: det vil i sidste ende tiltrække få potentielle.

Introducere dig selv som en motiveret single som er klar til et ny eventyr for 2, med nogle flere passagerer om bord (børn), men husk, at andre medlemmer af datingsiden vil fokusere på dig som en mand eller kvinde, ikke gennem det faktum at du er en god mor eller far. Det er tiden til at genfinde din sex appeal!

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.