Skip navigation

Hvordan jeres „ første kys “ kan blive til en succes?

Sidste opdatering august 7, 2018 af Astrid

Ligesom alle de “første  gang”, kan et første kys medføre nogle kvaler: frygt for ikke gøre det godt nok. Vær forsikret om, at de første intime kontakt i overhovedet har med hinanden altid medfører små og charmerende klodsethed, af den simple grund, at i ikke kender hinanden. Det vigtigste er at opleve dette øjeblik som en begyndelse på en lang række af kys, der vil være bedre og bedre idet forholdet med din udkårne udvikler sig.

Find de bedste dating sider i Danmark i 2018

At kysse nogen du finder tiltrækkende er en behagelig oplevelse, men et nyt eventyr hver gang! Det første kys kan synes vådere, længere eller sporty end den i havde i tankerne: alt afhænger af mennesker! Fra det franske kys til et strejf af læberne, og videre til alle de forskellige varianter af kys: for at gøre det kort, der er snesevis af former for kys og mere til, alt efter din fantasi.

Spekulerer du på, om du kysser godt? Noter dette enkle råd: du skal ikke stille dig dette spørgsmål! Frigør dig fra dine negative tanker, bare lad dig rive med af dine følelser. Der er ingen adfærdskodeks eller vejledning eller særlig procedure. Dine kys er så personligt som du er, unikke, de repræsenterer dig, udødeliggøre dig i tankerne på dine erobringer.

Nogle almindelige spørgsmål om det berømte “første kys” Vi vil forsøge at give dig nogle svar.

Hvor? Hvornår? Hvordan?

Muligheden skal komme helt naturligt, hvis dig og din partner er tiltrukket af hinanden. I princippet er det ment, at det første kys er afsutningen på en god aften, i en pause under samtalen, øjenkontakt eller tidspunktet for at sige farvel til hinanden. Nogle signaler lyver ikke: hvis han eller hun holder øjenkontakt og stopper med at tale: er det en invitation.

Får du stress af dårlig ånde?

Det er naturligvis et kriterie, der kan være uoverkommelige for nogle: dårlig ånde, er det sexet, nej. Men du skal ikke fokusere alt for meget på det. Bare husk at pakke nogle pastiller med dig (og undgå retter med hvidløg medmindre din date også bestiller det samme … isaafald er i 2 om det!)

To French kiss or not French kiss ?

Det franske kys er et dvælende kys, der inviterer elskere til en sensuel leg med hinandens tunger. Det har ry for at være et meget romantisk kys, som vi ikke nødvendigvis vil anbefale i første omgang. Et første kys skal være blidt, nysgerrigt, genert: du lærer at kende din partner, du fokuserer på dine følsomhed og dine følelser … Det er derfor ingen grund til at det er tungen der er stjernen i showet, med det kommer helt naturligt… Du skal vide, at et simpelt strejf af læber som et første kys er frygteligt blidt og sødt, så det fungerer! til de kloge …

Hvad gør jeg resten af min krop: hvor skal jeg sætte mine hænder?

Det er faktisk et spørgsmål, der fortjener at blive fremhævet! Hvor pinligt end at være en stolpe med armene dinglende langs kroppen uden at vide, hvad det naeste skridt er. Det nemmeste er at omfavne din partner rundt om taljen, placere dine hænder i nærheden af hans hals, eller selve ansigtet (ultra-romantisk).

Og hvis man for et nervøst grineflip?

Det er selvfølgelig en situation, vi ikke vil have for dig! Til gengæld, hvis du føler dig nervøs, kan du lave en lille joke for at lette stemningen. Bare rolig, din partner har også sommerfugle i maven …

Et første kys kan være en saa spændende oplevelse, men kan udvikle sig til at blive kedelig og ensformig hvis det varer for længe. Derfor har du 2 muligheder: (! Men mindeværdige) hold magien igang ved at variere dine stil i samme kys (for de avancerede), eller nøjes med et kortere kys, vel vidende, at hvis alt går godt kommer i til at dele mange flere!

Du har nu flere tips i lommen for at kysse din partner med succes. Du kan nu rolig gå på din første date … Husk: de bedste kys kommer fra hjertet, ingen grund til at tænke for meget over det! Lev i nuet, vær naturlig og frem for alt: nyd det!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.