Skip navigation

Mændene : vær uimodståelige!

Sidste opdatering september 22, 2017

Kvinder er tiltrukket af mænd af mange årsager. Selvfølgelig ikke alle har de samme kriterier (smag og farver forbliver uden diskussion) dog fremgår visse kriterier oftere end andre … Mine herrer, lyt efter, vi vil afsløre nogle hemmeligheder!

Myten om en « Bad boy », er ikke en myte…

Kvinder er fascinerede af bad boys. Marlon Brando var super sexet og Jack Sparrow har mere karisma end Peter Pan…

Mænd, der tager risikoer er endnu mere charmerende. Power og beskyttelse er ekkoer i hovederne på kvinder, som for det meste, søger tryghed i selskab med en mand.

Det er en kliché, men mange kvinder gør det, de tjekker den økonomiske potentiale i en potentiel partner. Troede du at Hugh Hefner bare var en flink fyr ?

man hører ofte om at jo dybere en stemme en mand har jo mere sexet er han.

Kvinder foretrækker mænd der får dem til at grine (de andre er bare kedelige…) !

Herrer, det er unødvendigt at tømme din parfume flaske for at være tiltrækkende, idet kvinder er overfølsomme over for den naturlige duft.  Enten går det eller så går det ikke, det er spørgsmaal om tiltrækningen.

Unødvendigt at gøre for meget. Arrogance er en dårlig vane. Vis mere ydmyghed. Vær ikke bange for at fremstå sårbar (selvom, du naturligvis ikke er det!). Kvinder elsker følsomme mænd.

Kvinder søger efter et ideal der ikke findes (virkelig ?) fordi un bad boy som er fyldt med karisma, rig og beskyttende, med en dyb stemme som får dig til at grine, men som også kan vise ydmyghed og følsomhed… og oven I købet dufter godt! For at gøre det kort, intet er tabt de herrer ! Der er selvfølgelig kritirier I ikke kan gøre noget ved, men vi er her for at give dig tips til success for at være en George Clooney! Er du klar til ændringer?

Aldrig bære en kortærmet skjorte til din første date, men ruller op de langærmede…

Altid bær et jakkesæt i din størrelse, slim eller ej, med en pasform der passer til din krop

Aldrig hvide sokker i bysko (stort no go!)

Ungå prangende farver, og hvis du er i tvivl, er det bedre at forblive stilet og enkel. Du kan bruge løs af accessories som for eksempel et farvet tørklæde.

Tag dig af dine hænder (og dine negle), kvinder misser ikke den form for detalje.

Bruger du en dagcreme til din hud? Det er aldrig for sent at starte…

Pas godt på dit hår, øjenbryn, og andre uønskede hår

Blødgør dine læber (siger Labello dig noget ?) og vær sikker på at du har god ånde i alle omstændigheder. Man ved aldrig hvornår muligheden byder sig…

Du har nu alle kort på hånden for at booste din sex-appeal, gå igang !

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.