Skip navigation

Sprotslige aktiviter bringer liv i jeres parhold!

Sidste opdatering september 22, 2017

Du, som kun lever af din håndboldtræning og aftener med venner (og forresten, en temmelig maskulin måde …), du hungrer efter om en dag at finde en kvinde, der vil forstå din passion og din tid … Bare rolig, vi har løsningen!

“at gå på Kompromis”: en tilbagevendende sætning i krisestyring for alle par, er det ikke? Men for nogle mennesker, kan en sportslig aktivitet have en så stor indflydelse på deres livsstil at den ikke kan kombineres med deres ægteskab.

For alle adrenalin misbrugere, websites såsom rencontresportifs.net eller Run2meet, sætter dig i forbindelse med andre til at dele aktiviteter i har tilfælles og måske mere!

Find en løbspartner eller nogen til at spille tennis med? Det er meget muligt nu! Dette princip har den dobbelte fordel, idet i kan være flere om at dele en aktivitet i en god atmosfære , og skabe et fællesskab af mennesker som forstår hinanden. Find en partner, der respekterer din investering i dine sportslige aktiviteter, støtter dig og opfordrer dig til at gå ud over dine grænser: en drøm for enhver frustreret sportsmand som har skulle retfærdiggøre sine gentagne træninger og hans umættelige behov for at holde sig i form!

Emnet online dating bliver mere og mere populær og med god grund: for at saette singler sammen, der allerede deler de samme interesser er en garanti for succes. Vi vidste det allerede med møderne omkring et dejligt måltid, nu kan du lade dig friste af en lille jogging for 2!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.