Skip navigation

Dårlige vaner kan ødelægge dit forhold

Sidste opdatering september 15, 2017

Der er ikke noget, der kan sammenlignes med de første fire uger af et forhold. Den tid, hvor man udforsker hinanden. Den er uvurderlig!

Når man har været sammen en tid derimod, er det nemt at køre fast i en rutine og endda blive irriteret over de små ting, ens partner gør, som du før synes var sødt.

Der er nogle dårlige vaner, som mange par ikke lægger mærke til, at de har, men som virkelig tærer på deres forhold!

Nedenfor er der nogle giftige vaner, som par har, som vi anbefaler dig at undgå, hvis du ønsker at blive ved med at have et sundt og stærk forhold!

Undgå skænderier og manglende kommunikation

Nogle par begynder efter nogle måneder eller år sammen at diskutere om hver enkelt lille detalje.

Perfektion eksisterer ikke i et forhold. Alle drømmer muligvis om et perfekte forhold, hvor parterne konstant bakker hinanden op, og der aldrig er grund til at skændes.

Ikke desto mindre er det ikke en dårlig idé at modsige din partner med gode argumenter en gang imellem.

Det betyder ikke, at du skal starte et skænderi, så snart lejligheden byder sig, men at give udtryk for hvad din holdning er og være sikker på at lade din stemme blive hørt, også selvom det betyder, at du ikke har samme holdninger som din elskede.

Når alt kommer til alt, handler et forhold om at nå til enighed!

Et af de største problemer for mange par er manglen på kommunikation.

At undgå konfrontation kan være positivt i begyndelsen, men på lang sigt, hvis du vil være sikker på, at du er i et sundt og modent forhold, er det bedst at lære, hvordan og hvornår du skal kommunikere med din partner!

Konstant prøve på at ændre på din partner

Det kan være virkelig irriterende, hvis du hundser med din partner! Du skal elske din partner med hans eller hendes fordele og ufuldkommenheder, og det skal være gengældt.

Hvis du konstant forsøger på at ændre hans eller hendes vaner, den måde han eller hun opfører sig på eller kommer hver enkelt ting han eller hun gør under lup, kan du slide din partners tålmodighed op!

Der er ikke noget i vejen med at opmuntre din kæreste til at være en bedre version af sig selv og at forvente, at han eller hun opmuntrer dig til det samme, men grænsen mellem at gøre dét og at konstant prøve at forbedre ham eller hende er meget fin.

Det bedste er at støtte din kæreste, og når der er noget, du ikke kan lide ved ham eller hende, skal du fortælle det, men altid med et positivt argument!

Jalousi

Hvis der er noget, der kan ødelægge et forhold, udover utroskab, så er det jalousi. At udtrykke dine følelser og meget ofte vise din partner, at du holder af ham eller hende er en ting.

At kontrollere eller endda udspionere alle dine partners bevægelser eller ofte vise, at du er jaloux, når han eller hun går ud uden dig, er en helt anden sag.

Et forhold er baseret på oprigtighed og tillid. Hvis du ikke er i stand til at stole på din kæreste, når han eller hun ikke er sammen med dig, og du bekymrer dig sygeligt for, hvad han eller hun måske gør bag din ryg, så er det nu, du skal overveje, om dit nuværende forhold er det, du virkelig vil være i!

Hvis du og din elskede undgår disse dårlige vaner, kommer I et skridt nærmere på at få det perfekte forhold!

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.