Skip navigation

Ideer til valentinsdag: Venlighed er en af de mest attraktive egenskaber i følge EliteSingles undersøgelse.

Sidste opdatering februar 12, 2018

Valentinsdag nærmer sig. Det er en god anledning til dates, romantiske aftener og betænksomme gaver.

Hvis du som så mange singler tænker, at denne valentinsdag bliver den, hvor du endelig vil få en god date, og du får forført dit match, så vil vi hjælpe dig ved at dele de interessante resultater af en undersøgelse foretaget af EliteSingles sidste år med dig.

Er du ved at planlægge en valentinsdate, og vil du gøre den helt perfekt? Jamen så er venlighed dit bedste våben min ven.

En perfekt valentinsdag med et perfekt match

I følge den undersøgelse EliteSingles udførte blandt flere end 490.000 af EliteSingles brugere, er venlighed i sandhed ”den vigtigste egenskab singler kan have, når der søges efter et langvarigt forhold”.

Hvordan kan du bruge venlighed til at skabe kærlighed?

Valentinsdag er den perfekte dag til at fejre kærlighed, respekt og venlighed. Hvis du har været så heldig, at du er begyndt at chatte med et potentielt match, og du har besluttet, at den 14. februar skal være den dag, hvor I endelig skal mødes og finde ud af om I har kemi, så skal du vide, at i følge en undersøgelse så mener 81 % kvinder og 62 % mænd, at ”venlighed er meget vigtigt, når der vælges partner”, og det er vigtigere end andre ting som sexappeal, kemi og moral.

De tre bedste egenskaber en perfekt valentinsdate kan have

Undersøgelsen går lidt dybere og giver ny indsigt i de mest eftertragtede egenskaber singler kigger efter, når de dater og vælger et perfekt match.

  1. Venlighed
  2. Følelsesmæssig forbindelse
  3. Seksuel kompatibilitet

Hvis disse 3 ting er opfyldt, så er du sikker på at få en fantastisk date!

I undersøgelsen udtalte Salama Marine, en intern psykolog hos datingsiden EliteSingles, at “det er videnskabeligt bevist, at venlighed og generøsitet er de to vigtigste elementer i et langvarigt forhold. Venlighed handler ikke om at lade som om man er glad hele tiden, men om at være betænksom over for sin partner. Det handler om at udtrykke både dine gode og dårlige følelser”.

Valentinsdag venter lige om hjørnet, og nu har du de perfekte værktøjer til at begynde et langvarigt forhold med dit match.

Venlighed kan få hjerter til at smelte!

Der er mange romantiske aktiviteter, du kan lave sammen din partner på valentinsdag, f.eks. spise en romantisk hjemme, lave romantiske sportsaktiviteter eller tage på en skøn tur sammen! I år kan blive dit valentinsår. Alt du skal gøre er at begynde at forberede dig og blive klar til at imponere din date med venlighed og kærlighed!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.