Skip navigation

2 stereotyper om hvordan man finder kærligheden i 30’erne, som ikke altid er sande

Sidste opdatering december 4, 2018 af Astrid

Hvis du troede, det skulle være nok en artikel om, hvordan det bliver sværere at finde kærligheden i 30’eren, så skal du stoppe læsningen.

Dette er en hyldest til dem i 30’erne.

En erklæring mod den holdning, at når man når 30’erne, så bør man have en partner, kunne være, at du bør finde kærligheden.

Dette er et manifest mod alt det “du burde have” i 30’erne.

Hvis du er blevet nysgerrig nu, skal du endelig læse videre …

En hyldest til 30’erne: Styrkelsen af en generation, som kan nedbryde kærlighedens stereotyper.

Du læste rigtigt. Folk i 30’erne er den generation, som kan bevise så meget, når det drejer sig om kærlighed.

Men virkeligheden var anderledes … tiden ændrer alt, og mens nogle fandt det mest naturligt blot at følge den udlagte sti, føltes det bare ikke rigtigt for andre.

Så, min kære ven, dette er også en hyldest til at være anderledes, til at turde træde væk fra den kendte sti. En hyldest til eventyret, udforskningen og opdagelsen.

Fordi det, som i virkeligheden sker i 30’erne, er, at man lærer sig selv at kende. At vide hvad du ønsker dig af livet, af kærligheden og fra venskaber, og hvor langt du vil gå for dette.

Tiden er inde til at redefinere kærlighed. Fordi der er ikke kun én slags kærlighed, men lige så mange slags, som din fantasi kan skabe.

Ny definition af kærlighed i et samfund forblændet af forudindtagethed

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at folk i 30’erne har nedbrudt så mange mure, når det drejer sig om kærlighed, så skal du blot se dig omkring, og du vil se masser af forhold, som var nærmest umulige for 30 år siden.
Men hvad der er endnu vigtigere, er, at hvis du ser dig omkring, vil du også se masser sf singler i 30’erne, som har besluttet, at det er okay at være single, at der er okay at være sig selv i stedet for at finde det, du har fået besked på.

De to mest almindelige stereotyper om, hvordan man finder kærligheden i 30’erne

# 1. At finde kærligheden i 30’erne er din sidste chance for at finde noget meningsfuldt. Spild ikke tiden.

Hvis dette tip kommer fra en, som er ældre end dig og gift, så kunne du jo tjekke skilsmissestatistikkerne efter 30’erne. Nogle gange siger tal mere end ord.
Hvis tippet kommer fra en, der er ældre og ikke i et forhold … ja, så er det vel bare uønsket, tvivlsom information.

#2 Du bør finde en dejlig partner: med en fantastisk karriere, der bekymrer sig om dig, er flot eller skøn med masser af kemi og med samme værdier, interesser og ønsker om dig

Lad os nu prøve et redefinere en partner med realistiske egenskaber. Hvis du ikke er perfekt, hvorfor skal din partner så være det? Men vent engang, hvem er egentlig perfekt?
Ingen. Ifølge dette tip er et 0 procents chance for, at du finder kærligheden. Læs nu stereotyp nr. 1 igen, og prøv at frigøre dig fra denne onde cirkel…

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.