Skip navigation

De bedste datingsider: Her har du de 2 mest effektive matchmakers lige nu!

Sidste opdatering maj 13, 2018

Internettet spiller en afgørende rolle i den måde, singler kommunikerer med hinanden og finder dates.

Top 2 mest effektive partnerfindere

Zoosk

Mange tror fejlagtigt, at Tinder er det bedste sted for singler mellem 20 og 35.

Men sandheden er, at Zoosk er kravlet op på førstepladsen som den bedst sælgende app i Apple App Store. Hemmeligheden bag succesen er dens unikke algoritme til at finde partnere.

Hvad er det, vi godt kan lide ved denne dating-service?

Zoosk er den bedste datingside, når det kommer til at skabe kontakt mellem brugere, der er på bølgelængde med hinanden. Den tager højde for den måde, de bruger platformen på og interagerer med andre singler.

Portalen har en meget effektiv maskine til at lave matches baseret på adfærd. På den måde fik vi seriøse forslag til partnere. I modsætning til vores oplevelser på Tinder fik vi på Zoosk kontakt med folk, der faktisk var på udkig efter en seriøs date (og ikke bare et forbigående møde) ude i virkeligheden.

Er det den bedste matchmaker for dig?

Hvis du på den interaktive måde vil møde en, der er single og i 20’erne eller 30’erne, og som er ude efter en date, der fører til et seriøst forhold, så er Zoosk en genial mulighed!

Partnermedniveau

Partnermedniveau stikker ud, og det er der flere grunde til. Den bruger et enestående værktøj til at finde folk, der passer sammen, ved at tage højde for tilknytning.

Den retter sig mod ambitiøse og veluddannede singler og har været med i gamet i mange år. Faktisk har den været med i over 20 år og sat over 10 millioner par sammen verden over!

Hvad er det, vi godt kan lide ved denne dating-service?

De mange års erfaring med at sætte folk sammen er ganske rigtigt en god grund til at melde sig til gratis på denne hjemmeside. Men det vi allerbedst kunne lide ved Partnermedniveau, og det der fik os til at tage den med på vores liste over alletiders bedste datingsider, er muligheden for, at hvis man ikke er interesseret i at mødes med singler på tomandshånd, så kan man tage med til vores events for singler. Det gav os muligheden for i mere afslappede omgivelser at komme i kontakt med interessante mænd og kvinder, der ikke var i forhold. Vi fik ovenikøbet nye venner!

Er det den bedste partnerfinder for dig?

Hvis du er mellem 25 og 45 og kan lide online-dating baseret på tilknytning, eller hvis du bare vil tage med til sjove events og aktiviteter for at møde lokale singler og lære flere folk at kende på en ny måde, så er Partnermedniveau et fantastisk alternativ!

Du kan finde flere af vores anbefalinger på vores rangering af bedste datingsider.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.