Skip navigation

Anmeldelse af Zoosk

Sidste opdatering juni 24, 2021 af Astrid

Zoosk giver en unik social datingoplevelse ved at kombinere de underholdende træk fra de sociale medier med de mere seriøse aspekter af datingverdenen.

Zoosk har sin egen funktion: dens adfærdsbaserede matchmaker-maskine lærer af din adfærd på hjemmesiden og giver dig de bedste matches.

Slut med at udfylde alenlange spørgeskemaer. Det kraftfulde værktøj lærer løbende af dine handlinger, som eksempelvis hvilke profiler du besøger, og foreslår på den baggrund mulige matches.

Zoosk: Sådan virker det

Zoosk Login

På kun et par sekunder kan du tilmelde dig Zoosk: lav dit eget “dating-visitkort” og giv lige så mange oplysninger om dig selv, som du ønsker.

Derefter kan du vælge at tage forenelighedstesten fra Zoosk, som er designet til at forfine dine præferencer og matchmaking-resultater. Med udgangspunkt i disse oplysninger og din aktivitet går den adfærdsbaserede matchmaker-maskine i gang med at foreslå dig profiler.

I denne fase er det hele stadig gratis, men hvis du vil i kontakt med en bruger, som du er blevet præsenteret for, eller hvis du vil se, hvem der har besøgt din profil, skal du opgradere til betalt medlemskab.

Du kan se en liste med priser for medlemskaber herunder.

 

Se de bedste tips til Forbedre dit profilbilled!

Vigtigste funktioner

  • Alt du foretager dig gør det nemmere for Zoosk at vise dig de mest relevante søgeresultater. Du kan synkronisere din konto hos Zoosk med din Facebook-konto og finde dine nuværende Facebook-venner på datinghjemmesiden.
  • Zoosk lægger kraftig vægt på sine brugeres sikkerhed og privatliv. Faktisk bliver alle profiler gennemgået, inden de bliver slået op på hjemmesiden, og oplysninger om brugere krypteres.
  • Med apps til iPhone and Android kan man have Zoosk med sig på farten.

 

Pålidelighed og sikkerhed

Zoosk lægger stor vægt på brugernes sikkerhed og beskyttelse af deres privatliv.

Deres regler påbyder dem at gennemgå alle profiler, før de slår dem op, og de sikrer sig altid, at deres brugeres oplysninger er krypteret.

Desuden har de et meget effektivt servicecenter, som hjælper brugerne med hurtigt at løse eventuelle problemer.

 

 

 

Zoosk Priser

MEDLEMSKAB PRIS
1 maned 217.44 kr
3 maneder 423.69 kr
6 maneder 592.44 kr

Bedømmelse af Zoosk: vores mening

Fordele Ulemper
Gratis oprettelse
Social dating giver sjove oplevelser
Den bedst sælgende dating-app
Selektivt matchmaking-system (og alligevel meget effektivt)
Selektivt matchmaking-system (og alligevel meget effektivt)
Ingen livechat-kundesupport

Vi er meget begejstrede for Zoosk. Datinghjemmesidens tilgang til dating kan betragtes som et gennembrud i branchen, hvilket giver dem en særlig position over for konkurrenterne.

Den vægt, de lægger på det sociale aspekt af datingoplevelsen, gør det mindre stressende og sjovere.

Hvis du ikke vil have dit datingliv blandet sammen med dit sociale netværk, kan du tilmelde dig med din e-mailadresse i stedet for med din Facebook-konto.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.