Skip navigation

Forbedre dit profilbilled!

Sidste opdatering september 22, 2017

Alle ved, at profilfbilledet er nøglen til at tiltrække sig opmærksomhed fra potentielle partnere i de forskellige datingsider. Desværre er profilbilledet ogsaa blevet til et stort problem idet der er forskel i at vælge et billed hvor du fremstår attraktiv for at fange blikket og at vælge et billed

En amalgam synes dog at have sluppet igennem det faktum for at fremstå attraktivt at fange øjet og vælge en virkelig givende foto.

Dit profilbilled giver flere oplysninger om dig end kun ansigtet. Det handler også om din attitude, din personlighed, dine smag… derfor det svære valg!

Når du vælger dit billede, når du opretter din profil, det virkelige spørgsmål er ikke “hvordan ser jeg ud? “Men snarere” hvilket budskab ønsker jeg at give? “. Dette handler ikke om at fortælle hele sandheden, men at vise at det ikke altid handler om at være den mest sexede for at vinde. Et for sexet billed kan til tider spille imod dig.

Glem selfies, billeder af biceps og andre professionelle portrætter, folk ønsker at lære dig at kende uden at skulle gå igennem en jobsamtale. Dine hobbyer, dine passioner, din sans for humor, din stil: de viser hvem du er og din charme.

Dit profilbilled gør dig til noget unikt og interessant, det bør vise overfor de andre hvad de har tilfælles med dig og bringe den nødvendige gejst til at tage det første skridt.

For at hjælpe dig med at vælge et attraktivt billed, her er nogle ideer, vi gerne vil dele med dig. Du maa dog ikke glemme at, det at være sig selv fortsat er det vigtigste for succesfuld dating. Vi er alle smukke mennesker, vi skal bare vide hvordan vi viser det.

  • Vores billede afspejler vores fysiske udseende og vores interesser: vis derfor et billed hvor du er i fuld aktivitet. Kan du li at klatre? Vis det! Hvis du er aktiv er du dermed ikke en kedelig person…
  • Du har et travl socialt liv, men er det vigtigt for dig? Så skal du satse paa et spontant og sjovt billed af dig og dine venner. Ulempen med en selfie er at det kan hurtigt virke en smule narcissistisk…
  • Billeder kan formidle forskellige budskaber. For eksempel, som en mand som har et billed af ham og sin søde nevø risikerer at tiltrække flere kvinder på jagt efter farens til deres fremtidige børn.
  • En garanti for succes for de herrer: Et billed af dig med dit kæledyr! (Medmindre det er en rotte … eller måske …), fordi mange kvinder er følsomme over for et kaerlig billed som kan forsikre og berolige dem.
  • Hvorfor ikke spille med åbne kort og giv et ægte billed af dig for at vise du ikke har noget at skjule? Vi søger alle efter at vide hvordan de andre profiler ser ud. Så vær selv ærlig, Dine resultater vil kun blive bedre af det.

Et profilbilled er mest effektiv, hvis det fremhæver hovedpersonen. Flater dig selv lidt (men ikke alt for meget), og find den rette balance mellem din personlighed og dine interesser … Spild ikke dine chancer på dumme billeder hvor du er skælvøjet med et glas alkohol i hånden, selv om du godt kan li at feste.

Hvordan ser du ud når du har det godt? Din livsglæde er nøglen til succes.  for din klage. Smil, grin og vis dig selv i det bedste lys, så dine potentielle partnere kan forestiller sig at have det liv med dig. Lykken er en smart og beroligende invitation, og det virker!

Din online dating vil blive en succes, hvis du viser oprigtighed. At have selvtillid er særligt attraktivt, så du skal ikke prøve at være en anden, hvis du ønsker at finde din bedre halvdel. Så Indsend et fint profilbilled af dit rigtige “jeg” i dit liv og dine hverdagsaktiviteter, så din ideelle partner får alle chancer for at finde dig …

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.