Skip navigation

Hvor tager i henne for at få en uforglemmelig mindeværdig første date?

Sidste opdatering september 22, 2017

Du har mødt en dejlig pige på en dating side, og skal nu planlægge jeres første date i “det virkelige liv”.  der er dog en stor forskel i udvekslinger af ​​e-mails et par gange og tage næste skridt og invitere din partner i at lære dig bedre at kende i det virkelige liv!

Ingen grund til at gå i panik, vi har nogle foreslag til hvordan du kan få et vellykket førstehånds indtryk og begynde et længerevarende forhold.

Først skal du vælge en tilpasset sted, enten for en drink eller for at dele et måltid. Overflødigt at understrege at en første date i en fastfood vil formentlig få din nye date til at løbe skrigende bort. Det ideelle sted ville derfor være ikke alt for romantisk, ikke alt for koldt, ikke alt for familært: bare et sted, hvor du føler dig tryg og klar til at erobre din udkårnes hjerte.

En middag er en god idé som er fuld af charme, som det har ofte vist sig, men ikke nødvendigvis til en første date. Udover at det kan komme til at blive dyrt, kan, clicheen om den romantiske middag virke skræmmende for nogle som er bange for at finde dem selv fanget i en situation hvor de ikke har mere at snakke om og dermed ødelægge aftenen. En middag er derfor bedst egnet til en anden eller tredje date.

Hvorfor ikke en bar? Du har brug for at skabe en behagelig og afslappet atmosfære samtidig med opretholde lidt romance. Der er to muligheder: at mødes over en kop kaffe i løbet af dagen eller over en drink om aftenen.

Bemærk at en første date ikke behøver at finde sted i en cafe eller restaurant: man kan være udenfor, tag på en gåtur (i godt vejr), eller blot at være i en park er gode alternativer, især for dem, der hurtigt vil vide, om den spirende attraktion kan blive til en kærlighedshistorie.

Ellers, hvis du har ting tilfælles med din fremtidige partner, kan du stimulere jeres første møde ved at deltage i et arrangement eller en aktivitet såsom bowling for at bryde isen. Tilgengæld anbefaler vi ikke at gå i biografen på en første date: i får ikke lært hinanden bedre at kende ved at sidde i mørket i 2 timer. Efter deres virtuelle fælles tiltrækning, bør internets partnere derfor koncentrere sig om steder hvor man kan dialogere med hinanden i deres første erfaring i det virkelige liv.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.