Skip navigation

Enlige forældre : Hvordan genfinder jeg kærligheden

Sidste opdatering september 22, 2017

Mange forældrehenvender sig tildating sidertil at genopbyggederes kærlighedsliv efterenseparation eller skilsmisse. Alligevelhar de en bekymring: hvordan finder man enpartner ogbygger et solidtforhold, nårman allerede haret eller flerebørn?

Mange enlige mødre er afskrækket ved tanken om at finde nogen, der vil acceptere og forstå deres situation. En nylig undersøgelse (kilde: PARSHIP), viser imidlertid, at 92% af de adspurgte mænd ville være villige til at forpligte sig til en kvinde, der allerede har børn, for det meste, af den simple grund, at disse mænd selv er forældre selv og er glade for at vaere en del af en igen.

Enlige forældre har behov for motivation og opmuntring mere end forførelse tips, især unge kvinder, der tror, ​​fejlagtigt, at det er for sent at genopbygge deres kærlighedsliv, og at de er nødt til at forblive enlige mødre resten af deres liv. Vær forsikret damer, vi lever i et moderne samfund, hvor mange personer er på udkig efter et seriøst forhold med kvinder, uanset om de allerede småbørn. Enlige familie fædre er for ekempel de først berørte idet de ønsker at finde en kvinde, som ikke ønsker andre børn … En ny chance i kærlighed, når du er en enlig forælder, så er det helt muligt! Dating sider er et godt alternativ, fordi du har mulighed for at definere en bestem profil og undgå skuffelser. Vi finder også regelmæssigt annoncer som siger “3 små børn og 2 hunde søger deres nye mor” …

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.