Skip navigation

5 sportsaktiviteter at dyrke med din partner

Sidste opdatering september 22, 2017

I år, er dit nytårs forsæt at dyrke sport! For at øge din motivation, hvorfor ikke invitere din partner til at dele denne aktivitet med dig? Ud over at tage dig af din krop og dit helbred, tilbringer i tid sammen! Til gengæld, hvis herren kun sværger ved rugby, mens damen ønsker at prøve yoga, bør i finde et kompromis. Her er nogle ideer til sportsaktiviteter for 2. Listen er selvfølgelig ikke komplet !

Idé n°1 : Prøv at gå til dans  

Dansen giver dig mulighed for slippe hæmningerne og føle dig sexet! Desuden er det ikke, fordi vi har det sjovt, at man ikke træner kroppen. Arbejd på din udholdenhed mens du nyder stunden med din partner. Der er mange forskellige kurser at vælge imellem, tango, swing, rock osv…

Idé n°2 : Oplev klatring

Efter et par kurser for at laere den grundlæggende teknik, er du nu klar til at klatre (eller bjergklatre): at forbedre din fleksibilitet, at traene overkroppen (arme og ryg), arbejd din balance sans … klatring hjaelper ogsaa med at udvikle din selvtillid og tilliden i forholdet idet din klatringspartner er den der skal guide dig under din klatring.

Idé n°3 : prøv jogging

Gør din ugentlig joggingtur til en aktivitet i kan gøre sammen. Et par sneakers og en dosis af motivation er de eneste ingredienser nødvendige for at nyde en god joggingtur. Ideel til at slappe af og holde sig i form,  at loebe sammen giver jer mulighed at komme ud, opmuntre hinanden og udfordre hinanden: hvorfor ikke forberede jer til en fremtidig maraton?

Idé n°4 : Planlæg en vandretur

Uanset hvad din erfaring er på dette område, er vandreture en anbefalet aktivitet for at komme ud af din hverdags rutine. Nyd den friske luft der er ren balsam for sjælen og få batterierne er ladet, med behov for en meget lille indsats (uden ømme muskler). En lang gåtur for to giver også mulighed for at snakke om emner der ligger dig til hjertet, emner, du ikke har haft tid til at beskæftige dig med i løbet af ugen … Kort sagt, vandreture styrker  kommunikationen i forholdet, så hvorfor ikke?

Idé n°5 : prøv cykling

Hvis du ønsker at blande træning med fornøjelse og nyde luften, tag til en cykeltur og giv dig selv en stor pust frisk luft mens du suser gennem bjerge og dale … Dette er den perfekte aktivitet til at planlægge små, romantisk ruter for 2, uden at glemme at træne cardio og abs! Disse aktiviteter har den dobbelte effekt idet de giver dig mulighed for at komme i form samtidig med at i deler flere oplevelser sammen. Udover vores udvalg findes der mange sportsgrene som i kan goere sammen som par. roning, tennis, badminton, osv Der er helt sikkert noget for jer!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.