Skip navigation

Juledating: en overlevelsesguide for singler

Sidste opdatering december 13, 2017

Juledagene er lige om hjørnet, og hvis du er single eller blot er ved at komme dig over et brud, kunne det tænkes, at du har brug for lidt ekstra styrke til at klare denne hårde tid for singler.

Det kan være noget af en kamp at være single i julen: du kan se glade par holde hinanden i hånden overalt, familiesammenkomster, hvor spørgsmål til dit kærlighedsliv nærmest er blevet til en tradition… Bridget Jones beskrev det perfekt!

Tag det roligt!

Vi har sammensat en juleoverlevelsesguide til singler!

Juleoverlevelsesguide til singler

Når vi har fastslået grundlaget for store fordele ved at være single i julen, så kan vi udforske nogle af de grundregler, som du bør huske på for at undgå en forfærdelig jul.

Hold dig beskæftiget og nyd dit singleliv

Mange singler ser julen som en skrækkelig tid at være alene, selvom mange af dem glemmer, at der rent faktisk er mange singler, der gerne vil møde andre singler og i sær i julen.

Vores råd?

Få det bedste ud af det!

De bedste online datingsites er nogle af de bedste steder, hvor du kan møde andre singles! Og julen er den bedste tid til at starte din online datingoplevelse!

Du kan begynde at chatte med mulige matches, du kan endda mødes til en kop kaffe eller gå på date … mulighederne er uendelige, og i juletiden er disse online datingsites simpelthen bare stedet at være.

Vi anbefaler også, at du holder dig beskæftiget. Normalt er der masser af aktiviteter, du kan have glæde af i juletiden, fra udstillinger, til julemarkeder, til hvad der nu falder dig ind… hold dig beskæftiget! Og jo flere aktiviteter du foretager, jo større chance er der for, at du rent faktisk møder en i samme situation som dig!

  • Fokuser på det du mest har lyst til og nyd julen med din kære

Som vi har sagt før, er en af de største fordele ved at være single i julen, at du ikke behøver tage hen til de steder, som du ikke har lyst til. I stedet kan du fokusere på dig selv, på de tings du gerne vil lave og på de mennesker, som du gerne vil være sammen med.
Derfor bør du få mest muligt ud af dit singleliv. Undlad at gå på kompromis og deltage i ting, som du ikke har lyst til.
Nyd julen på din egen måde!

  • Jul: tiden hvor du skal være social og forkæle dig selv

I juledagene bliver gaderne mere dynamiske og overfyldte. Det er en fantastisk tid til at møde nye mennesker, gå på bar og ende med at tale med en vildt fremmed om din yndlingslitteratur… det er meningen med julen, at den skal gøre og i godt humør, og at vi skal foretage ting, som vi normalt ikke gør resten af året … vores råd er at prøve at være så social som muligt.

Giv dig selv en udfordring, og prøv at tale med nogle fremmede mennesker på gaden, på en bar, i en restaurant, biblioteket, biografen osv.

Det kan være ret fedt at være single i julen!

Glædelig jul!

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.