Skip navigation

Dating-app beskytter singler fra kriminelle bejlere

Sidste opdatering september 22, 2017

Internettet har åbnet døren for Romantik 2.0.

Singler fra hele landet bruger datingsider og apps til at finde sammen, finde kærligheden og være del i en kærlighedshistorie, bare på få click.

Men brugernes privatliv og sikkerhed stadig en af de største udfordringer.

Derfor er det vigtigt med en pålidelig datingside til at møde en mulig partner

Mange platforme lover at finde dig din bedre halvdel eller – alt efter dine forventninger til romantik – et uforpligtende match, på en sikker måde.

Selv om de fleste datingsider bruger den nyeste teknologi til at spotte fuskere på datingmarkedet, er der en potentiel risiko for at falde for én, der ikke har været 100 % ærlig i sin profil.

Du kan få en dejlig og givende oplevelse med din online dating, hvis du vælger den rette datingside, dvs. En med et positivt omdømme og mange tilfredse brugere.

At lave baggrundstjek er afgørende i mødet med nogen online. Mange googler folks navne eller laver en søgning på sociale medier for at være sikker på, at vedkommende de måske skal på date med er ordentlig.

Denne nye dating-app tjekker brugernes straffeattester

Her kommer den nye dating-app Gatsby på banen.

Som så mange andre dating-platforme er den lavet til at skabe forbindelse mellem brugere, som er på udkig efter noget romantik, og som aktivt søger en partner.

Men der er en afgørende forskel: singlerne ved på forhånd, om den, de møder online er til at stole på eller ej – og det takket være søgninger i kriminalregistret.

Denne dating-app søger i offentligt tilgængelige databaser, eksempelvis registre over seksualforbrydere eller kriminalregistre.

Det gør den for at sikre, at du i din søgning efter kærligheden ikke ender i ulykkelig kærlighed eller, værre endnu, med kassen tom eller i et usundt forhold.

Hvis du vil mødes online med andre ærlige singler, der lægger tingene frem, som de er og det på en sikker måde, skal du endelig gå ind på vores rangordnede oversigt over datingsider for seriøse singler!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.