Skip navigation

En regnfuld date? En livlig date!

Sidste opdatering september 22, 2017

I dag har du en romantisk date, en dejlig pige som kunne være din soulmate, og hvad sker der? … det regner … Gå ikke i panik! Selv hvis vejret er dyster, kan du bringe lyset til din date på mange forskellige måder. Her er nogle tips …

Hvis du er på udkig efter et venligt og levende sted og at et ansigt ansigt møde i en tom bar gør dig usikker? Prøv de lukkede markeder, de er  altid fuld af mennesker! Desuden sker her mange ting, her finder man de lokale håndværkere, diverse stand, et sted hvor man kan udveksle med mange.

Det regner, og du har ikke lyst til at gå på restaurant, hvorfor ikke tilbyde at lave mad derhjemme? Dette er en mulighed for at afsløre din madlavningsfærdigheder (eller blot for at behage din vært)! Det siges, at mandens mave, er den korteste vej til hans hjerte, damer, ville du tjekke? Desuden de herrer, i skal vide, at en mand der laver mad er frygtelig sexet.

En anden idé, der har vist sig at være populær (og ikke kun i tilfælde af dårligt vejr) tilbyd brætspil, kortspil, terningespil, osv. Udfordringer skaber adrenalin og opretholder en levende atmosfære i løbet af dagen. Desuden kan hvert spil tilpasses i henhold til jeres egne regler: en god måde at teste din partners humor!

Det er sandt at regnen forhindrer dig i at lave en picnic i parken ved siden af… Men på den anden side, har du tænkt på en lokal touristisk rundtur? Som for eksempel vinkældre i dit område!

Selv om en regnfuld dag kræver lidt mere fantasi for at arrangere en date, skal det under alle omstændigheder ikke ødelægge den. Bare tag det roligt og aflys  ikke din aftale på grund af nogle få dråber.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.