Skip navigation

Top 3 grunde til du ikke kommer over din ex

Sidste opdatering november 16, 2017

Man siger, at tiden læger alle sorg, men nogen gange føles det, som om tanken om din ex med tiden bliver en voksende besættelse.
Bare rolig, du er ikke den eneste. Her vil vi fortælle dig, hvorfor du ikke er i stand til at komme dig over din ex, og hvordan du kan slippe dit hjerte fri og blive klar til en ny kærlighed.

#1 Sådan kommer du over din ex: Overlevelsesguide til tidens sociale medier

Sociale medier kan i sandhed være årsag til megen smerte og give næring til din besættelse. Du ser din ex’s billeder, din ex’s nye venner, hvad han eller hun laver … og lad os bare være ærlige, sociale medier kan være ensidet. De viser for det meste den pæne side frem.

Så lad os tage en ting ad gangen, vi siger ikke, at du skal blokere din ex, men det kan være meget sundt at ændre dine indstillinger og stoppe med at modtage opdateringer om hans eller hendes aktiviteter.

Et grundlæggende hjælp til at komme over din eks er at skabe en vis afstand mellem jer, og sommetider begynder denne afstand på de sociale medier.

#2 Du sammenligner stadig din ex med dine nye dates

Selvom det kan være helt normalt at sammenligne, kan det også være ret usundt.

Hvis du begynder at date igen, føler du dig formentlig fristet til at sammenligne din nye potentielle match med din ex på udseendet, på den måde vedkommende taler på etc.

Men ved at gøre det, begrænser du det potentielle kærligehedsforhold til din nye date, og du giver ham/hende ikke en fair chance.

Vores råd til dig er at være så åben som muligt. Nogen gange findes der ikke noget, der er bedre eller værre, men blot anderledes, og du skal huske på, at dit tidligere forhold ikke fungerede, så det er godt at prøve noget andet.

Selvom der var nogle virkelige skønne ting ved din ex, som du gerne vil have i dit nye forhold, så anbefaler vi dig på det kraftigste at undgå at sammenligne og blot lade din nye date overraske dig.

Man ved aldrig! Måske opdager du nye former for romantik!

#3 Du håber stadig på, at I vil finde sammen igen

Igen, det er en af de mest almindelig fejlopfattelser, folk har efter et brud.

For det første bør du overveje årsagerne til dit forhold ikke fungerede. Hvis du mener, at dit forhold er værd at kæmpe lidt mere for, kan du give det en chance til. Hvis du derimod ser, at din ex ikke ønsker at være sammen med dig igen, så bør du slå denne tanke ud af dit hoved.

Dit mål er at komme over din ex! Så vær sikker på, at du respekterer ham/hende, men også dig selv. Et forhold er en god livserfaring, uanset om det endte godt eller knap så godt.

Så vi anbefaler dig at se på din ex på den måde, som en god erfaring du har fået med dig, som formodentlig lærte dig mange ting, og som hjalp dig med at udvikle dig som person, hvilket betyder, at når du er klar til at date igen eller endda er klar til at give et nyt fast forhold en chance, så har du meget mere at byde på i det nye forhold.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.