Skip navigation

Anmeldelse af Partnermedniveau

Sidste opdatering marts 19, 2024 af Astrid

Partnermedniveau er en af de mest populære online datingsider for uddannede fagfolk i Danmark, som er for singler, der søger et langvarigt forhold.

Er du ambitiøs? Søger du et fast, langvarigt forhold? Er du sofistikeret?

Så bør Partnermedniveau leve op til dine forventninger.

Få alt, hvad du behøver at vide om dette dating site med vores komplette gennemgang af Partnermedniveau!

Partnermedniveau er et meget populært online dating site for sofistikerede singler, der søger en mulighed for at møde et fantastisk og interessante potentielle match.

Singler, der søger deres eneste ene, vil sætte pris på denne matchmakingproces af høj kvalitet og dens aktive medlemsdatabase.

Med over 13 millioner singler registeret, 65.000 nye medlemmer om ugen og næsten 2000 nye par hver måned fordelt på 20 lande rundt om i verden, er hjemmesiden en af de mest populære datingsider i verden. Se jeres kompatibilitet med det samme!

Vil du gerne møde en, og ved du, hvad du søger efter i kærlighed? Så er det tid til at finde kærligheden!

Hvis du søger kærligheden, så er Partnermedniveau STEDET for dig!

Partnermedniveau: Hvordan fungerer det?

Partnermedniveau er designet til at imødekomme et bestemt publikum: et fællesskab af uddannede og raffinerede singler på udkig efter en potentiel partner. At gå på en første date bør ikke være kompliceret med hjælp fra Partnermedniveau; derefter er det i virkeligheden op til dig, hvordan du vil fortsætte din kærlighedshistorie!
Mød en, der passer til dine præferencer!

Partnermedniveau tilmelding

At tilmelde sig Partnermedniveau er ret nemt.

Alt du har brug for er din e-mailadresse og en adgangskode. Sørg for, at du indtaster en e-mailadresse, du har adgang til, for du modtager en bekræftelsese-mail med et link i din indbakke.

Når du klikker på linket i den tilsendte e-mail, bliver din konto bekræftet, og du vil kunne fortsætte med resten af tilmeldingsprocessen.

Matchmaking med: Partnermedniveaus personlighedstest

For at kunne deltage i dette imødekommende fællesskab af ambitiøse singler, skal du først udfylde et udførligt datingspørgeskema, der måler forskellige aspekter af din personlighed. Dens algoritme er faktisk et af de bedste våben, som denne populære matchmaker har.

Ifølge Partnermedniveau er dette spørgeskema nøglen til romantisk succes, da det ikke blot hjælper dig med at finde kompatible singler, men det er også en god måde at lade andre singler få mere at vide om dig på. Man ved aldrig! At finde kompatibilitet er faktisk en af styrkerne ved Partnermedniveau!

Du kan faktisk finde ud af ting om dig selv, som du ikke vidste!

Partnermedniveau sikrer 3 til 7 kompatible match på daglig basis, når personlighedstesten er blevet gennemført. Og det positive er, at Partnermedniveau kun matcher dig med lokale singler!

Partnermedniveaus personlighedstest er en effektiv måde at fastslå dine attributter på for at introducere dig til ligesindede singler. Det er nemmere end du tror at møde den eneste ene, takket være teknologi!

Partnermedniveau gratis prøveversion

Efter tilmeldingsprocessen præsenterer datingsiden dig for en liste af potentielle match ud fra dine svar. Et godt udvalg af profiler fra lokale ligesindede singler: ambitiøse og på udkig efter en partner, der er lige så entusiastisk som dem selv! Idéen er, at du kan date, chatte og begynde at kigge efter kærlighed, og det er præcis, hvad Partnermedniveau tilbyder.

Primære funktioner

Partnermedniveau tilbyder et gratis medlemskab samt Premium-funktioner. For at få det bedste potentiale ud af hjemmesiden, skal du tilmelde dig som premium-medlem og få fuld fornøjelse af webstedets funktioner og kommunikationsværktøjer.

Selvom der er mange gratis dating sites, så skal du, hvis du leder efter en seriøs og effektiv online datingservice, tilmelde dig et Premium-medlemskab for at kunne bruge de mest interessante funktioner.

Som bruger med en standardkonto kan du gennemgå spørgeskemaet med personlighedstesten og få dine resultater. Du vil også modtage forslag med matchende profiler, der udelukkende er oprettet af Partnermedniveaus team af datingeksperter, ud fra dine svar på testen og romantiske præferencer. En hurtig og meget effektiv måde at møde ligesindede singlekvinder og singlemænd på.

Nøglefunktioner

 • En 4 trins guide for at gøre det nemmere at tage kontakt til andre medlemmer uden at skrive emails er tilgængelig
 • Tilgængelige applikationer til Iphone og Android
 • En medarbejder er til for at hjælpe dig med din tilmelding via chat
 • Der er frit mulighed for at søge og se de medlemmer der har besøgt din profil, hvem der er ny og hvem der er online

Partnermedniveau Priser

ABONNEMENT PRIS PRIS MANED
1 Maned 499 dkk 499 dkk
3 Maneder 1047 dkk 349 dkk
6 Maneder 1194 dkk 199 dkk

Hvis du vil skabe kontakt og bryde isen med en bruger, der har fanget din opmærksomhed, så kan du også sende smil og likes.Sådan kontaktes potentielle matchprofiler

For at kontakte en bruger privat, skal du have et Premium-abonnement.
Med et abonnement kan du:

 • Se alle billeder
 • Modtage og sende så mange beskeder du ønsker
 • Modtage en bekræftelse på at beskeder er blevet læst
 • Bruge appen
 • Modtage op til 20 ekstra partnerforslag
 • Vi anbefaler også, at man tager et kig i Partnermedniveau Magazine. Der finder du brugbare tips til at få mest muligt ud af din online datingoplevelse. Du kan også læse succeshistorier fra Partnermedniveau!

Pålidelighed og sikkerhed

Sikkerhed er et vigtigt emne for Partnermedniveau.

Dine oplysninger er krypterede for at sikre dit privatliv, og dine personlige kontaktoplysninger vil aldrig blive afsløret. Et detekteringssystem mod bedrageri er blevet oprettet for at gøre dig tryg ved at surfe på hjemmesiden.

Partnermedniveau tager sikkerhed og kvalitet meget seriøst, derfor har de et team af eksperter til at gennemse og kontrollere hver eneste profil manuelt.

Formålet er at sikre, at ambitiøse singler bidrager til deres fællesskab med en oprigtig hensigt om at finde en seriøs partner.

Faktisk kontrolleres alle profiler inden for 24 til 48 timer.
Hvis der er mistanke om, at en bruger opretter falske profiler eller har en grov opførsel, tager platformen hurtigt affære, så det ikke påvirker brugernes oplevelse.
Brugere kan også rapportere en samtale, hvis de mener, at samtalen ikke er passende ved at klikke på “Rapportér meddelelser” i menuen foroven.
Et andet alternativ er at kontakte kundeserviceteamet hos Partnermedniveau ved at udfylde kontaktformularen, telefonisk, via fax eller almindelig post.

Hvordan opsiger man et abonnement hos Partnermedniveau?

Hvis du har en Premium-konto hos Partnermedniveau, og du føler, at du har fundet det, du ledte efter, kan du til enhver tid opsige dit abonnement. Sørg bare for at annullere den automatiske fornyelse af dit abonnement senest 7 dage før periodens udløb for dit abonnement
Du kan gøre det på forskellige måder:

 • Via nettet ved at udfylde opsigelsesformularen.
 • Ved at sende en besked til brugersupport.
 • Via fax.
 • For at bekræfte opsigelsesprocessen skal du vedhæfte den personlige sikkerhedskode, der findes under “Oplysninger om min konto”.

Bedømmelse af Partnermedniveau: vores mening

Fordele Ulemper
Målrettet mod et meget begrænset marked: kun for veluddannede singler

Yderst effektivt, intelligent matchmaking-teknologi
Profiler godkendes af et kontrolteam
Meget brugbart online magasin med datingtips og idéer
Datingapp for Android og iOs

For at kunne se alle fotos fra andre brugere skal du opgradere til en Premium-konto

Partnermedniveau er en fantastisk datingside til at finde det perfekte match, da det fungerer virkelig godt med hensyn til at skabe kontakt mellem sofistikerede og professionelle singler med videregående uddannelser, og hvis hovedformål er at finde den perfekte romantiske partner.

En god datingservice til at skabe et netværk, at finde matchende profiler, til at få hjælp med datingråd og ideer til dates og vigtigst af alt til at møde nye mennesker.
Partnermedniveau har millioner af brugere, der ønsker at starte en samtale og at finde kemi. Hvis du er klar til at starte dit eventyr i jagten på kærligheden, mens du sørger for at blive matchet med en særlig person, så vil du helt sikkert finde romantik på dette online dating site.

Singlemænd og -kvinder venter på at komme i kontakt med dig! Det er det rette udgangspunkt for at møde nye mennesker!

Hvordan skiller Partnermedniveau sig ud fra sine konkurrenter, det er dets unikke matchmaking-system, som matcher med hensyn til brugernes amorøse præferencer og ønsker, men også i forhold til deres personlighedstype.
Partnermedniveau kan utvivlsomt være en god mulighed, hvis du har til hensigt at finde en anden ambitiøs single til at indlede et seriøst forhold med.

Oplev den bedste datingside i Danmark for seriøse og engagerede singler! Find singler lige nu!

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.