Partnermedniveau

Sidste opdatering June 18, 2018

Kom godt igang

Selvom personlighedstesten er lang er det nødvendigt for at letteregøre din søgen. Der er gratis tilmelding som tager ca en halv times tid til en videndskabelig personlighedstest. Derefter vil du modtage en gratis vurdering af dine test resultater.


Dine ikke psykologiske ønsker kan du ændre når du vil. På baggrund af graden af overenstemmelse vil du modtage partnerforslag. Du skal dog have et premium medlemskab for kommunikere med de andre medlemmer.

Nøglefunktioner

•    En 4 trins guide for at gøre det nemmere at tage kontakt til andre medlemmer uden at skrive emails er tilgængelig
•    Tilgængelige applikationer til Iphone og Android
•    En medarbejder er til for at hjælpe dig med din tilmelding via chat
•    Der er frit mulighed for at søge og se de medlemmer der har besøgt din profil, hvem der er ny og hvem der er online

Priser

Medlemskab Pris
1 måned 599 kr
3 måneder 489 kr
6 måneder 379 kr

Hvorfor vælge PARTNERMEDNIVEAU?

Paa grund af den store reklamekampagne som Partnermedniveau har kørt er antallet af medlemmer steget drastisk inden for de sidste par år. Denne dating side er for modne singler som søger et længerevarende forhold. Den videnskabelige personlighedstest sørger for at du får gode og kvalitative partnerforslag som kan føre til mulig partner for livet.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.