Skip navigation

Forbedr kærlighedskemien i dit forhold

Sidste opdatering oktober 14, 2017

Kærlighed er blevet utroligt idealiseret i vores samfund. Du skal finde din soulmate, som skal være ung, køn, smuk, klog, sjov, have mange egenskaber osv. Listen bliver faktisk bare ved og ved …

Og så skal I have en fantastisk romantisk historie at fortælle, om hvordan I begge blev forelskede samtidigt og med samme styrke.

Så lad os analysere dette romantiske syn på kærlighed og skabe et mere realistisk scenarie: kemi. Det er det, du i virkelighed har brug for i et forhold. Kærlighed og romantik vokser med tiden, det udvikler sig …, men hvad gør du, hvis du føler, at I mister kemien?

#Kunsten at lytte og dele

Nogle gange bliver kærlighed taget for givet. Når du først er i et forhold, kan det være meget nemt at falde ind i en rutine. Hele din verden drejer sig ikke længere om din partner …Så hvis du ønsker at forbedre kemien mellem jer, anbefaler vi, at du lærer at lytte og at dele.

Det er meget vigtigt, at du lytter til din partner, det vil skabe et stærkere bånd mellem jer.

Sørg for at I begge deler, hvordan jeres dag har været, jeres tanker, jeres følelser, jeres bekymringer og jeres ønsker.

#Afsæt tid til jer to

Vi ved alle, at et hektisk, moderne samfund kan gøre, at vi selv bliver sådan. Det er svært at finde tid til bare jer to, det ved vi. Ind i mellem fester, arbejde, træning, aktiviteter, pligter, luftning af hunden …

Men kemi er baseret på intimitet, og hvis du gerne vil forbedre din intimitet, så anbefaler vi på det kraftigste at gøre en indsats for at sætte noget tid af til bare at være jer to. Som Bill Withers sang: « just the two of us, we can make it if we try ».

I kan tilbringe tid sammen hvor som helst. Det kan være en afslappet eftermiddag på sofaen, at tage ud at drikke nogle drinks … få det til at fungere!

#Lav aktiviteter sammen og tag initiativet

Meget lig med den tidligere anbefaling … så er det vigtigt at lave aktiviteter sammen som at lave mad sammen, lege sammen, eller hvad I nu kan komme i tanke om, det er en af de stærkeste måder at skabe et stærkere bånd mellem jer og forbedre jeres kemi på.

Der er mange aktiviteter, det er kun fantasien, der sætter grænser, men I kan finde aktiviteter, der åbner op for mere intimitet, flere sanser og følelser sammen … så er I på rette vej.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.