Skip navigation

3 nemme tricks til at få styr på online dating

Sidste opdatering januar 12, 2018

Et nyt år med nye mål og nye muligheder for at finde kærligheden!

Den travleste periode inden for online dating er skudt igang! I adskillige år har starten på et nyt år også markeret begyndelsen på den mest aktive sæson for kærlighed på nettet.

Årets første søndag, også kendt som “Dating søndag” eller “Dating Super Bowl” på Match.com, er den dag, hvor flest singler opretter sig for at bruge dating-sitet og apperne.

Hvis du ikke nåede at være med på Dating søndag Super Bowl, er der ingen grund til panik. Du kan stadig komme forrest i køen og sikre dig en date! Kampen er stadig igang!

Nedenfor finder du en liste med 3 tips til at booste din dating-profil og tiltrække flere singler, inden årets mest romantiske periode slutter!

1. Imponer med dine billeder, og undgå selfies!

Det første, som næsten alle, der dater, lægger mærke til, når de registrerer sig på en dating-platform, er de andre brugeres profilbilleder.

Her starter konkurrencen. For at skille sig ud fra mængden, skal du gå efter et originalt billede, der udstråler, at når man deler tilværelsen med dig, bliver livet som et eventyr.

Glem alt om selfies med trutmund og topmodel-stillinger. Brug i stedet billeder, hvor andre kan se, hvem du virkelig er! Sjove, søde og friske dig!

2. Brug lidt tid på at udfylde “Om mig”.

Når du først har fanget andre singlers interesse med dine billeder, er næste skridt at sørge for, at de bliver hængende og tjekker din profil ud (eller stalker den!) for andre relevante oplysninger om dig.

Med relevante mener vi noget specielt, eller noget sjovt, som siger dem, at du er det perfekte match!

Og hvordan gør man så det? Det gør du ved at skrive noget underholdende under “Om mig”.

Du behøver ikke at afsløre alle interessante detaljer om dig selv i første hug, men brug lidt tid på at skrive en tiltalende beskrivelse.

Elsker du at spille trommer? Er bungeejumping din store passion? Elsker du at “tegne” på folks hud (fordi du er en fantastisk tatovør)? Så er det nu, du skal fortælle om det!

For at lave en perfekt “Om mig”-beskrivelse, skal du holde teksten kort og underholdende.

En god profilbeskrivelse kan give dig nogle kontakter, som forsvinder efter noget tid. En fantastisk profilbeskrivelse kan skaffe dig en potentiel livsledsager!

3. Vær selektiv men ikke uopnåelig, når du dater!

Singlelivet er mange gange et valg og ikke noget påtvunget!

Måske er du en af dem, der har valgt at forblive single, fordi du leder efter den eneste ene.

Det er i orden at være selektiv med sine matcher og skabe interesse, men spil ikke uopnåelig, da du dermed kan forpasse en god lejlighed til at møde en helt særlig person!

Husk, at din online match sikkert taler sammen med flere singler ad gangen, så vær klar til at trumfe dine konkurrenter!

Hvert sekund på et dating-site tæller. Strategien med at “vende tilbage til ham/hende senere for at fyre op under interessen” virker ikke altid. Du kunne rent faktisk risikere at servere din match til en anden på et sølvfad!

Formålet er at få en date, så gør alt, hvad du kan for at opnå det!

Uanset om du tidligere har forsøgt dig på et dating-site, eller om det er første gang, du leder efter den eneste ene på internettet, så vil ovennævnte tips hjælpe dig med at styre for vildt i online dating-miljøet!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.