Skip navigation

Kærlighed i den gyldne tidsalder: Bedste danske datingsites for folk over 50

Sidste opdatering juni 12, 2018

Nu om dage siger man, at 50’erne er de nye 30’ere.

Når man har nået en moden alder, er det et perfekt tidspunkt i livet til at eksperimentere og gå på opdagelse – og opleve et nyt kærlighedsforhold.

Flere og flere seniorsingler (folk, der er skilt, separeret eller sågar er blevet alene) tager styringen i deres kærlighedsliv.

Mange af dem prøver på egen hånd matchmaking for at finde den perfekte partner.
Hvilke er de bedste muligheder på markedet for senior-datere? Nedenfor finder du en liste over de bedste datingsider for folk over 50 i Danmark! Vi er en uafhængig datingsite-rangliste, hvorfor de oplysninger vi giver dig, udelukkende er baseret på vores personlige erfaringer med at prøve online datingtjenester.

Disse er de 2 bedste danske datingsites for folk over 50

Zoosk

Denne site er en af de bedste i Danmark, da den forbinder singler over 50 ved at tage hensyn til, hvor kompatible de er følelsesmæssigt, og mht. matchende personlighedstyper.

Hvorfor kan vi lide denne senior-datingservice?

Primært pga. dens unikke personlighedstest.
Når du tilmelder dig, skal du udfylde et spørgeskema, som afslører detaljer om din personlighed samt oplysninger om dine romantiske forventninger og vaner, når du dater eller indgår i et seriøst forhold.

Er det det rigtige senior-datingsite for dig?

Hvis dit mål er at chatte med masser af singlemænd og -kvinder over 50, der bor i dit område, og modtage personliggjorte matches, som deler dine livsværdier og kærlighedsidealer, og vil du finde din næste livsledsager hurtigt, så anbefaler vi, at du prøver Be2.

Læs vores komplette Zoosk Senior-anmeldelse!

PartnerMedNiveau

Tusindvis af seniorsingler fra Danmark og resten af verden har sat, og sætter, deres lid til PartnerMedNiveau’ eksklusive matchmaking-tjeneste.
Årsagen til succesen er, at brugerne bliver testet ved en affinitetstest, hvorefter der dannes par baseret på vigtige træk som livsstil, forventninger til fremtidige forhold og romantiske præferencer.

Hvorfor kan vi lide denne senior-datingservice?

Primært af to årsager. Fordi den er massivt til stede i Danmark, men i høj grad også fordi den fungerer internationalt.
Du kan nemt søge efter, møde og mingle med andre ligesindede singler over 50 ved brug af søgeord (med hashtags) i din datingprofil.

Er det det rigtige senior-datingsite for dig?

Læs vores komplette PartnerMedNiveau Senior-anmeldelse!

Er du stadig i tvivl om, hvilken af disse to Danske datingsites for folk over 50, du skal vælge, så gå ikke glip af muligheden for at finde andre relevante oplysninger i vores rangliste over de bedste online datingsites i Danmark for senior-datere!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.