Skip navigation

Er du den perfekte partner?

Sidste opdatering september 22, 2017

Fra første gang, mennesker hører om kærlighed og romance, går de og drømmer om at finde den eneste ene, som de kan dele resten af livet med.
Alle mennesker har deres egen ide om, hvordan den perfekte partner skal være, men det ser ud til, at singler, der blev voksne ved årtusindeskiftet, er helt sikre på, hvilke træk, de gerne vil finde hos en ideel partner på lang sigt, og med hvem de ville kunne opnå det nærmeste på det perfekte.

Singler søger efter oprigtig kærlighed og et følelsesmæssigt forhold

Der er ikke nogen, der kan modstå en rar dater, der er generøs over for deres partner.

For år siden var det afgørende for datere en enestående personlighed eller en god portion humoristisk sans for datere, der var på udkig efter deres eneste ene. Men tiderne har ændret sig, og det har præferencerne også!

En undersøgelse, der er foretaget af en toneangivende websider, EliteSingles, i hvilken over 490.000 enlige mænd og kvinder blev adspurgt omkring deres ønskeliste mht. de punkter, partnere ideelt skulle matche dem på, viste, at oprigtig kærlighed indtager førstepladsen blandt de mest ønskede egenskaber hos en partner.
8 ud af 10 enlige kvinder tilstod, at de var på udkig efter en rar mand til at dele livet med, mens 6 ud af 10 enlige mænd søger en rar kvinde til at indlede et seriøst forhold til.

Kemien skal også være på plads for de voksne singler fra årtusindeskiftet. Undersøgelsen viste, at både enlige mænd og kvinder, specifikt hhv. 57,1 % og 76 %, stræber efter at få et følelsesmæssigt forhold til deres potentielle partnere.

Det er også vigtigt at have samme værdier og være kompatible i sengen med partneren!

Både enlige mænd og kvinder er enige om de første to egenskaber, de er på udkig efter hos en potentiel partner.

Men hvorimod langt de flest kvinder (72 %) udtrykker, at den perfekte partner er en, der har samme moralske værdier som dem selv, så er det der betyder noget for mænd, eller i det mindste halvdelen af dem, seksuel kompatibilitet.

Fysisk tiltrækning eller en smittende humoristisk sans kan da spille en vigtig rolle til at forføre en date, men når det kommer til varige forhold, er det andre kvaliteter, der spiller ind.

Hvis du er storsindet, omsorgsfuld og søger et følelsesmæssigt forhold ud over overensstemmende fysisk kemi, er du prototypen på den fyr/pige, der er den perfekte match his din nabo! Hvad venter du på? Kom nu gang med at indlede en ny kærlighedshistorie!

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.