Skip navigation

Be2.dk

Sidste opdatering februar 21, 2024 af Astrid

Siden det kom på datingmarkedet i 2004 er det online datingsite Be2 blevet populært blandt tusindvis af singler over hele verden, og det er i øjeblikket også en af de mest hurtigtvoksende datingsider i Danmark.

Over 30 millioner singler rundt om i hele verden har stolet på Be2s tjenester, der er et af de førende matchmaking-hjemmesider.

Grunden til, at det er blevet så populært, er, at det forbinder singler ud fra tilhørsforhold. En af de vigtigste egenskaber ved Be2 er dets nøjagtige personlighedstest sammen med dets meget kraftfulde algoritme.

Selvom nogen mener, at modsætninger mødes, så mener Be2, at matchende personligheder er nøglen til succes, når det handler om at finde den rigtige partner.

Det er almindelig kendt, at matchingsystemer er baseret på personlighedsundersøgelser af høj kvalitet samt tilsvarende psykologiske undersøgelser. Hvis du søger efter ligesindede singler, så er Be2 det rette for dig. Nedenfor finder du en komplet gennemgang af Be2, som kan hjælpe dig med at beslutte, om denne revolutionerende datingside er noget for dig.

Begynd at møde singler med det samme!

Be2: Hvordan fungerer det?

Registrering på Be2 Dating

Det er nemt at registrere sig på Be2 og endnu vigtigere, så er det gratis! Du skal angive dit køn, og hvilket køn, du er interesseret i. Du skal også skrive din e-mailadresse og en adgangskode. Sørg for, at du indtaster en e-mailadresse, du har adgang til, for du modtager meddelelser og en bekræftelsese-mail til aktivering af din konto i din indbakke.

Når du har aktiveret din konto, kan du logge ind på Be2 ved blot at bruge din e-mailadresse og din adgangskode.

Be2 personlighedstest

Til at begynde med skal du udfylde et 15-minutters spørgeskema om dating, der fastslår, hvad du søger efter hos en partner, og hvordan du beskriver dig selv.

Sammenlignet med andre datingsider er dette spørgeskema ret hurtigt og nemt at udfylde. Det er det rette tidspunkt til at fortælle datingsiden om dit perfekte forhold, så platformens algoritme kan begynde at anbefale dig partnere.

Personlighedstesten omfatter spørgsmål om, hvilken type person du er, og hvilken slags single, du søger, hvordan du opfører dig i starten af et forhold, hvad din opfattelse af kærlighed og romantik er, osv.

En interessant funktion er, at du øverst i højre hjørne kan se et procenttal, det fortæller dig, hvor meget af din personlighed, du har udfyldt. Husk, at du altid kan vende tilbage til det, hvis du ikke vil udfylde det hele på en gang.

Som vi nævnte tidligere, så har dine svar stor indflydelse på dine potentielle match, eftersom algoritmen søger efter ligesindede singler baseret på svarene. Det er dog vigtigt at bemærke, at dine svar er fortrolige, og andre brugere har ikke adgang til dem.
Når du har gennemført 80 % af Be2s personlighedstest, skal du indtaste nogle specifikke oplysninger om dig selv for at oprette din datingprofil:

 • Dit brugernavn
 • Din fødselsdato
 • Nogle personlige oplysninger som højde, øjenfarve, etnicitet, profession, uddannelse, alkoholvaner etc.
 • Dit land og din region, så datingsiden kan begynde at finde singler i nærheden af dig.
 • En personlig besked, hvor du kan beskrive dig selv og beskrive, hvad du søger.

Be2 har for nylig installeret en ny beskedfunktion, som du kan aktivere på siden. Ifølge deres officielle hjemmeside hjælper den personlige Be2 beskedfunktion brugerne med at spare tid og forbedre deres succesrate, fordi funktionen sikrer en større besøgsprocent, da dine potentielle matchprofiler bliver opdateret dagligt om din aktivitet på webstedet.

Be2-datingprofil

Næste skridt består i at begynde at bygge din datingprofil op.

Det første, du bliver bedt om er at uploade et billede (eller flere billeder). Du kan også markere, om du ønsker, at alle brugere kan se dit billede.

Be2 har en god og hjælpsom guide til at hjælpe dig med din Be2-datingprofil:

Vælg din introduktionsbesked

Ifølge Be2 vil du ved at sende et udfordrende spørgsmål til andre brugere, øge kvaliteten af de beskeder, du modtager. I den forbindelse giver Be2 dig forskellige muligheder at vælge imellem.
Når du har gennemført dette trin, kan du begynde at søge efter potentielle partnere ved at filtere din søgning med dine foretrukne kriterier.
For at komme i kontakt med andre brugere og kunne se deres billeder skal du dog abonnere på en af flere Premium-funktioner, som siden tilbyder.

Test Be2

Fra det øjeblik du tilmelder dig siden, kan du se, at brugere er meget aktive og helt åbne omkring deres hensigter. For at kunne se oplysninger om andre brugere, skal du først udfylde din profil.

Derfor vil du sjældent se falske profiler, og du vil også kunne se, hvilke brugere, der søger efter en særlig person til at begynde et seriøst forhold med.

Du bliver også lovet, at du får mindst 10 partneranbefalinger, hvis du er Premium-medlem, på den måde er du sikker på, at du finder en potentiel partner!

Be2 – Hvad gør det anderledes?

 • Et matchmaking-system baseret på tilhørsforhold: En af de mest kraftfulde funktioner ved denne datingside er dens store kompatibilitetstest, der analyserer psykologiske, sociologiske og personlighedsaspekter. Resultaterne bruges til at skabe match mellem meget ligesindede profiler.
 • Garanti for kontakt: alle datingsider lover at forbinde dig med hundredvis af singler i dit område. Be2 fungerer anderledes og garanterer dets abonnenter (brugere med en Premium-konto), at de bliver matchet med mindst 10 personer, og de holder virkelig, hvad de lover! I stedet for at fokusere på antallet foretrækker Be2 at sende kvalitetsprofiler til sine brugere.
 • Få kontakt til singler over alt med Be2-appen: i Be2-fællesskabet vil du først finde singler fra dit område, men du kan udvide din søgning til hele Danmark. Portalen findes også i andre lande, så du har mulighed for at møde singlemænd og -kvinder fra hele verden. Be2 har også en mobilversion. På den måde kan du flirte uden for hjemmets fire vægge, også når du er ude at rejse. Det har aldrig før været så sjovt at flirte på farten!

 

Primære funktioner

Den gratis version har mange funktioner til at underholde dig, og som vil hjælpe dig i din online datingrejse såsom personlighedstesten, søgefunktionerne, der er baseret på din egen personlighed, en blog med datingtips og en liste over brugere, der er kompatible med dig.

Du finder også et interessant quiz-værktøj med prædesignede spørgsmål, som du kan stille andre medlemmer for at bryde isen og begynde at interagere med dem.

Derudover kan Premiumbrugere:

 • Uploade og se billeder af høj kvalitet
 • Sende og modtage så mange beskeder de ønsker
 • Se, hvem der besøger deres profil
 • Få premiumgarantien for at de får mindst 10 partneranbefalinger

De grundlæggende funktioner er gratis på be2, det vil sige, at registreringen og den første kontakt med medlemmerne. Premium medlemskabet byder på mange funktioner, såsom muligheden for at sende et spørgeskema til de personer du finder tiltrækkende for at lære dem bedre at kende paa en uformelt o original måde at tage det første skridt.  .
Gennem be2-indekset, kan du nemt focusere paa de profiler, der passer dig, og du har chancen for, at din online dating fører til et langsigtet forhold. Du har også mulighed for at anvende dine egne søgekriterier.

Brug funktionen “Tag det første skridt”, som vil giver dig mulighed for at vise un anden single at du er lun på ham samtidig er den en konventionel søgemaskine som er enkel og effektiv.

Endelig kan du bruge en “forførelse coach” for at lære forførelse kunsten og ting du helst skal undgå.

Be2 priser

ABONNEMENT PRIS PRIS MANED
3 Maneder 1497 dkk 499 dkk
6 Maneder 2394 dkk 399 dkk
12 Maneder 3588 dkk 299 dkk

Prisen for et Be2-medlemskab minder meget om andre datingsider. Desto længere du abonnere dig for, desto billigere er abonnementet.

Pålidelighed og sikkerhed

Be2 er en fuldstændig sikker datingside, dine oplysninger er krypterede for at sikre dit privatliv.

Alle profiler gennemgås inden de bliver godkendt til offentliggørelse, et godt system, der sikrer profiler af høj kvalitet. På Be2 finder du ikke falske profiler og bedragere.

Brugere kan også kontrollere, hvem der kan se deres billeder. På den måde kan de rigtigt få fornøjelse af deres datingoplevelse med en følelse af, at de dater sikkert.

Be2 har også et betalingssystem med SSL-certificering, en af de nyeste krypteringsteknologier til at tilføje ekstra lag af sikkerhed til brugernes data.

Be2 kundeservice

Hvis du er i tvivl om noget, anbefaler vi, at du tjekker Be2 FAQ.
Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, kan du altid kontakte Be2s kundeservice via e-mail: [email protected]. eller via fax: (+61) 280 887 326

Be2 Opsigelse

Sådan opsiger du dit Be2 premium-medlemsskab.

Husk, at du til enhver tid kan sætte din Be2-konto på pause eller slette den. Men hvis du sletter din Be2-profil, opsiger du ikke automatisk dit premium-medlemskab. Derfor anbefaler vi på det stærkeste at kontakte Be2s kundeservice for at opsige dit medlemskab, før du sletter din Be2-profil.
For at opsige dit medlemskab og slette din Be2-profil, skal du følge disse trin:

Gå til din konto, og klik på ”Min profil”

 • Over dit profilbillede finder du ”Indstillinger”: Klik.
 • Scroll ned indtil du ser afsnittet Medlemskab, og vælg rediger.
 • Indtast din e-mailadresse og din adgangskode
 • Bekræft opsigelse

Slet din Be2-profil ved at:

 • Gå til indstillinger, vælg ”Profilstatus”
 • Deaktiver din konto

Bedømmelse af Be2: vores mening

Fordele Ulemper
Du får garanti for mindst 10 partneranbefalinger,
hvis du er premium-medlemMeget effektivt matchmaking-system
Eksperter i at skabe langvarige forhold
Meget intuitiv app, der kan downloades på IOS og Android
Sammenlignet med lignende datingsider har Be2 ikke så mange funktioner til at kommunikere med andre bruger påMeget begrænsede basisfunktioner (for ikke-Premium-brugere)

 

Be2 skiller sig ud fra sine konkurrenter takket være sin videnskabsbaserede matchmaking-teknologi, der hjælper singler i deres søgen efter et seriøst og langvarigt forhold.

Med mere end 30 millioner medlemmer over hele verden kan det anses for at være et af de største matchmaking-netværk.

Hvis du gerne vil møde spændende mænd/kvinder, tage på en skøn første date og på længere sigt begynde et seriøst forhold baseret på tillid og samhørighed, så er Be2 det rette sted for dig!

Hvordan er singlerne på Be2?

be2.dk er en dating side udelukkende for dem der er interesseret i lange og alvorlige forhold. De fleste profiler ligger i alderen 40-70 år. Vær ærlig og siden vil være virkelig effektiv, du bliver ikke skuffet!  For at få  adgang til de andre medlemmers profiler, skal du dog vente på deres tilladelse.

Hos Be2 finder du modne og senior-singler, der er på udkig efter seriøse forhold.

Men mange singler ønsker også være med i et dynamisk fællesskab for at møde nye mennesker og starte nye venskaber.

Be2 har formået at skabe et stort og stærkt indbydende fællesskab af singler i Danmark: Det er nemt og spændende at møde nye og interessante mennesker.
Ifølge Be2 formåede de at skabe 41% af succesfulde kærlighedshistorier, et lovende antal faktisk!

Hvis du leder efter et seriøst forhold og vil møde lokale singler, skal du gå på opdagelse i Be2-fællesskabet! Begynd at date med det samme!

Prøv Be2 i dag!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.