be2.dk

Sidste opdatering November 17, 2017 af Astrid

Be2.dk: Denne dating side går stærkt ind for følelsesmæssige møder eller hvad man kalder for “matchmaking”. Ved at besvare på et spørgeskema ved indmeldelsen hvorved i finder jeres personlighedsprofil.
Denne profil vil give dig mulighed for at optimere din søgen efter singler med den samme personlighed og mentalitet.


Denne dating side findes allerede i mere end 40 lande og er blevet en reference på højt niveau i Frankrig. Sit gode omdømme kommer fra  det faktum at alle profiler er af kvalitet og at målet for medlemmerne er seriøs og konstruktiv

Hvordan fungerer den?

Ved at registrere dig på be2 skal du give en lang detaljeret spørgeskema og en personlighedstest. Efter testen modtager du en personlighedsprofil og en beskrivelse af din ideelle partner. Idet at testen er lang og omfattende, afholder den fra personer som ikke er klar til at indlede et langt og seriøst forhold.

Sammenlignings indekset “Index be2” bestemmer de medlemmer, der potentielt har mere til fælles med dig, efter at have oprettet din psykologiske og sociologiske profil omkring de 7 dimensioner af din personlighed.

“My partner” præsenterer de be2 medlemmer, hvis personlighed passer dig. For hver anbefaling får du et resultat: be2 Index.

Kundeservice og sikkerhed

Kundeservicen er gratis og er til rådighed døgnet rundt.
Der er ingen problemer med sikkerheden på Be2.dk du vælger selv hvilke oplysninger du vil dele med de andre. Ingen adgang til dine billeder uden din bekræftelse, og kun til medlemmer du har godkendt.

Nøglefunktioner

De grundlæggende funktioner er gratis på be2, det vil sige, at registreringen og den første kontakt med medlemmerne. Premium medlemskabet byder på mange funktioner, såsom muligheden for at sende et spørgeskema til de personer du finder tiltrækkende for at lære dem bedre at kende paa en uformelt o original måde at tage det første skridt.  .
Gennem be2-indekset, kan du nemt focusere paa de profiler, der passer dig, og du har chancen for, at din online dating fører til et langsigtet forhold. Du har også mulighed for at anvende dine egne søgekriterier.

Brug funktionen “Tag det første skridt”, som vil giver dig mulighed for at vise un anden single at du er lun på ham samtidig er den en konventionel søgemaskine som er enkel og effektiv.

Endelig kan du bruge en “forførelse coach” for at lære forførelse kunsten og ting du helst skal undgå.

Hvorfor vælge be2.dk?

be2.dk er en dating side udelukkende for dem der er interesseret i lange og alvorlige forhold. De fleste profiler ligger i alderen 40-70 år. Vær ærlig og siden vil være virkelig effektiv, du bliver ikke skuffet!  For at få  adgang til de andre medlemmers profiler, skal du dog vente på deres tilladelse.