Skip navigation

Anmeldelser af Academic Singles

Sidste opdatering februar 21, 2024 af Astrid

Academic Singles er et af top-sitene for veluddannede singler i Danmark. Hvis du søger ligesindede singler i din nærhed, giver dette dating-site en fantastisk og dynamisk dating-oplevelse.

Med sit fællesskab af 50 000 singler i Danmark, er det lykkedes Academic Singles at tiltrække mange singler, der søger kvalitetsprofiler at indlede et seriøst forhold med.

Samhørighed og uddannelsesniveau er de to hovedelementer, som dette matchmaking dating-site tager i betragtning for at finde det perfekte match til dig!

Academic Singles: Hvordan fungerer det?

Registrering på Academic Singles er hurtigt, nemt og helt gratis.

Trin 1 – Sådan registrerer du dig

Hvis du vil være del af Academic Singles’ fællesskab, skal du først registrere dig. For tilmelding skal du først oplyse, hvad du søger: Om du er mand eller kvinde, og om du søger en mand eller en kvinde.
Du bliver også bedt om en gyldig e-mailadresse og om at vælge en adgangskode. Tænk på, at du får en e-mail, hvor du skal bekræfte din konto, så sørg for at vælge en e-mailadresse, som du har adgang til.

Trin 2 – Udfyldelse af dating-spørgeskemaet

På det næste trin skal du udfylde dating-spørgeskemaet. Dine svar tages i betragtning på grundlag af deres videnskabelige matchmaking-algoritme, som søger efter de mest præcise matches til dig.

Ud over dette vil svarene i spørgeskemaet forblive fortrolige.

Spørgsmålene fokuserer på den type partner, som du søger, samt det forhold du ideelt ønsker. Spørgeskemaet er delt i 5 dele, så vi anbefaler, at du tager dig god tid, da det jo er dette trin, der får stor betydning for din samlede dating-oplevelse på sitet!

I den sidste del af spørgeskemaet vil du også blive bedt om at give nogle oplysninger om dig selv, så du kan færdiggøre din profil.

Det vil sige, at du her har mulighed for blandt andet at vælge brugernavn, oplyse fødselsdato og fødested sammen med din beskæftigelse, uddannelse, din indkomst og en personlig meddelelse.

Til sidst vil dating-sitet bede dig om at uploade et foto. Det er måske et af de vigtigste trin, eftersom dit profilbillede er det første, der toner frem og sammen med profilbeskrivelsen af dig skal tiltrække andre singler.

Vigtigste funktioner

Kontakt til andre brugere

Du kan forbedre kvaliteten af din beskeder ved at sende et udfordrende spørgsmål til en profil, der er faldet i din smag. Du har mulighed for at vælge din besked ud fra nogle af forslagene fra Academic Singles.

På din side foreslås forskellige muligheder for at komme i kontakt med potentielle matches, såsom din indbakke, eller via direkte beskeder på profilerne.
I øverste højre hjørne, ved siden af ikonet med dit billede, ses et andet ikon med dine matches.

Du skal dog være klar over, at for at kunne bruge alle funktionerne på Academic Singles, skal du have en Premium-konto.

Så snart du er blevet Premium-medlem, har du adgang til følgende udvidede funktioner:

  • Se billeder
  • Sende og læse beskeder
  • Du kan se de profiler, der har besøgt din
  • Tilføje profiler til favoritter

 

Pris Academic Singles

ABONNEMENT PRIS PRIS MANED
3 Maneder 1797 dkk 599 dkk
6 Maneder 2994 dkk 499 dkk
12 Manader 4188 dkk 349 dkk

Pålidelighed og sikkerhed

Academic Singles har oprettet et komplet afsnit med FAQ, der giver alle svar på eventuelle problemer, som brugeren måtte støde ind i.

Du vil finde nærmere oplysninger om hvert enkelt trin på din online dating-rejse på Academic Singles.

Academic Singles overvåger også løbende deres systemer for at sikre brugerne databeskyttelse, og de krypterer alle personlige oplysninger.

De har dog ikke kundeservice over telefonen eller chat, så al hjælp vil blive ydet pr. e-mail.

Annullering af Academic Singles

Hvis du vil slette din profil og annullere din konto, skal du sørge for at kontakte kundeservice pr. e-mail og bede dem annullere dit Premium-medlemskab.

For at slette din profil skal du blot klikke på ikonet for din profil og gå til indstillinger. Hvis du ruller ned til bunden af siden, ser du muligheden: “slet profil”.

Når du klikker på det, guider Academic Singles dig gennem nogle spørgsmål, som hjælper dem med at forstå din begrundelse. Processen er hurtig og enkel.

Bedømmelse af Academic Singles: Din mening

Fordele Ulemper
For veluddannede singler i Danmark.
Sit fællesskab af 50 000 singler
Kvalitetsprofile
Gratis at blive registreret
Store Academic Singles app
Ingen livechat-kundesupport

Academic Singles er et af de mest populære matchmaking dating-sites for singler og kvalitetsprofiler.

Academic Singles er lykkedes med at opbygge et dynamisk fællesskab af singler, der chatter og lærer hinanden at kende.

Med 24.000 medlemmer online dagligt i henhold til deres hjemmeside og en succesrate på 41 % mener vi bestemt, at Academic Singles er et forsøg værd!

Søge- og beskedværktøjerne gør det muligt for singler at opnå en meget effektiv kontakt, og grænsefladen er virkelig brugervenlig.
Hvis du søger ligesindede singler i Danmark, så prøv Academic Singles! Det er både nemt og gratis at blive registreret.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.