Skip navigation

Victoria Milan

Sidste opdatering september 7, 2023 af Astrid

Victoria Milan er førende inden for udenomsægteskabelig relationer.

Hvis du allerede er i et forhold, men ønsker at krydre dit liv, enten med en one night stand eller en kort affære, er Victoria Milan lavet til dig.

Diskretion, anonymitet og privatlivets fred er 100% garanteret.

Victoria Milan: Hvordan fungerer det?

Victoria Milan login

Der er behov for meget lidt information til at oprette din profil.

Ingen grund til at forsøge at give nogen personlige oplysninger som hjemmesiden automatisk vil afvise for at sikre 100% anonymitet.

Vi råder dig til at oprette en ny e-mail-adresse dedikeret til din online dating aktivitet for at sikre din partner ikke har adgang til dine beskeder.

Tilføj et billede for at øge din svarprocent og bruge i store træk “anonym sløring” funktionen for at sikre at dit ansigt ikke er genkendelig. Du kan også tilføje flere billeder til din private mappe og vælge, hvem der kan se dem.

Vigtigste funktioner

Når du er tilmeldt, kan du begynde at søge profiler og vælge dine egne kriterier: beliggenhed, alder, personlighed, interesser og seksuelle præferencer.

Forskellige kommunikations-værktøjer er tilgængelige på Victoria Milan: Send et kys for at begynde at flirte med et medlem.

Blink er meget praktisk for at bryde isen. Brug private beskeder til at starte en rigtig samtale med et medlem, du kan lide. Der er også en chat, som du kan bruges til direkte kommunikation.

  • Anonym sløret for profilbillede: Lav dit profilbillede uigenkendelig i et enkelt klik.
  • Auto-logout: Sandsynligvis det bedste værktøj på Victoria Milan! Det vil logge dig ud og henvise dig til en anden hjemmeside efter en bestem periode med inaktivitet.
  • Panic Button: Vær sikker på ikke at blive fanget på fersk gerning af din partner ved at trykke på denne knap, der logger dig ud, og sender dig til en normal side.

Pris Victoria Milan

ABONNEMENT PRIS PRIS MANED
3 Maneder 897 dkk 299 dkk
6 Manader 1314 dkk 219 dkk
12 Manader 2388 dkk 199 dkk

Bedømmelse af Victoria Milan: vores mening

Victoria Milan er specialist i udenomsægteskabelig dating og det er det mest diskrete sted at gøre det online.

Alt er til for at gøre det muligt for dig at krydre dit liv på en tryg og sikret måde.

At have en affære har aldrig været så nemt med Victoria Milan.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.