Anmeldelse af Blivuartignu

Sidste opdatering maj 31, 2018

Blivuartignu er en casual datingside for singler i Danmark, der er specialiseret i romatiske dates. Hvis du gerne vil have det sjovt, mens du dater nye singler nær dig, så der det den perfekte datingside for dig! Her finder du hundredvis af datingprofiler og gode chatrooms til at bryde isen med.

Det er nemt at arrangere forskellige former for aftaler efter den første kontakt. På Livuartignu kan du møde nye venner, nyde en afslappet date, flirte online med andre legesyge singler eller finde din nye legekammerat!

Tusindvis af kærlige singler fra hele Danmark kan nu finde den perfekte partner takket være denne online datingside. De eventyrslystne mænd og kvinder, der leder efter en flirt eller et langvarigt forhold, kan også finde en, der lever op til deres forventninger på Blivuartignu.

Blivuartignu: Hvordan fungerer det?

Det er nemt, hurtigt og gratis at tilmelde sig Blivuartignu. Det første du skal gøre er at udfylde nogle basisdetaljer om dig selv, uploade nogle af dine bedste billeder og give en kort beskrivelse af den type partner, du søger på platformen.

Når din profil er klar, kan du begynde at søge i dusinvis af profiler og begynde at kommunikere med de yderst sensuelle fyre/piger, der har fanget din opmærksomhed.

Find din legesyge side frem, og mød fantastiske singler fra hele Danmark eller fra andre steder over hele verden ved at bruge et af hjemmesidens populære chatrooms.

Det er meget vigtigt at skabe kontakt med en person, der deler samme synspunkter som dig, og som har de samme forventninger til et forhold. Det er derfor, at Blivuartignu bruger den information, du oplyser i din profil til at sætte dig i kontakt med yderst kompatible singler, der er i samme aldersgruppe, bor i dit område og som er passioneret for de samme ting

Du får forskellige værktøjer til at møde andre provokerende singler, der søger efter et eventyr. Det du skal gøre, er at bestemme, hvad der virker bedst for dig og udfordre dig selv til at bruge dine bedste forførelsestricks!

Test af Blivuartignu

Noget af det bedste ved Blivuartignu er, at brugerene allerede ved, hvilken type uforpligtende forhold, de søger, og de er ærlige lige fra starten

Efter at have testet hjemmesiden er vi kommet til den konklusion, at det ikke er så svært at finde en passende partner for natten. Brugerne er meget aktive, flirtende og indstillet på både at chatte i chatrooms og privat. Der er ikke stor risiko for at finde falske profiler eller personer, der spilder din tid.

Primære funktioner

Der er masser af funktioner i Blivuartignu til at holde dig aktiv på platformen.

Som bruger med en standardkonto kan du:

 • Bruge chatrooms
 • Sende beskeder (hvis du er kvinde)
 • Bruge det avancerede søgeværktøj
 • Modtage forslag til match ud fra placering, alder og interesser
 • Have mulighed for at blokere brugere, du ikke ønker at komme i kontakt med
 • Sende blik, venneanmodninger og forudindstillede flirtende beskeder for at bryde isen med mange brugere ad gangen
 • Se, hvem der er online, og hvem der har besøgt din profil

 

Hvis du er abonnent, kan du også:

 • Svare andre brugere og sende ubegrænset antal beskeder
 • Se alle søgeresultaterne
 • Se alle brugeres billeder
 • Kontakte populære medlemmer
 • Sende “Flirtcasts” til dine match
 • Se billeder i fuld størrelse

Pålidelighed og sikkerhed

Blivuartignu er en meget sikkert datingside: Dine personlige oplysninger vil ikke blive solgt eller delt med tredjepart.

Blivuartignu er 100 % sikkert at bruge. Modereringsteamet skal godkende de oplysninger medlemmer har tilføjet til deres profiler og oplysningerne kan blive afvist, hvis det skønnes, at brugeren har inkluderet stødende eller ukorrekte oplysninger samt personlige kontaktoplysninger. Det er uden tvivl en god måde at sikre hjemmesidens høje kvalitet på

Opgradering til en Premium-konto er også helt sikker, da platformen bruger SSL-krypteret teknologi til at beskytte dine personlige bankoplysninger.

Brugere kan nemt rapportere eventuelle problemer til kundeservice og angive en profil, hvis de ser, at en bruger opfører sig upassende.
Alt dette er med til at gøre hjemmesiden mere troværdig, og brugere kan udforske og navigere gennem hjemmesiden og føle sig sikker, da deres oplysninger behandles med troværdighed og respekt.

 

Blivuartignu bedømmelse: vores mening

For Imod
Gratis tilmelding

Stort udvalg af chatrooms
God app til Android og iOS

Antallet af match, der sendes til din profil kunne være større

Blivuartignu er en brugervenlig datingside, der er specialiseret i firting og chatrooms, der har til formål at skabe et nyt rum, hvor danske singler kan mødes og lære hinanden at kende.

Blivuartignu chatrooms er et godt værktøjer til at styrke båndet mellem singler og til at kunne tale åbent om hvad som helst

Hvis du leder efter et spændende romantisk eventyr, så er Blivuartignu måske det perfekte dating site for dig!

Blivuartignu er et af det mest underholdende, effektive og sikre steder at møde kærlighedsafhængige venner fra hele Danmark, der søger spændende dates eller blot ønsker at deltage i flirtende samtaler online.

Hjemmesiden fungerer uden problemer for at sikre, at du får mest muligt ud af din online datingoplevelse og virkelig møde en særlig person – uanset om det er en elsker, en midlertidig flirt eller en ven – i en sjov og mere afslappet atmosfære.

Hvis dit mål er at få nye oplevelser og møde flirtende singler, så er Blivuartignu det rette site for dig!

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.