Skip navigation

Anmeldelse af NextLove.dk

Sidste opdatering maj 17, 2023 af Astrid

NextLove er uden tvivl en af de mest populære datinghjemmesider i Danmark. Mange danske singler tror, at det at vælge en specialiseret datinghjemmeside i sig selv er nok til at få succes.

At det automatisk bringer kærlighed med sig. Men resultaterne taler for sig selv: NextLove er en datinghjemmeside, der faktisk virker.

Over 25% af gifte danskere bliver skilt eller separeretog næsten50% af demer enlige forældre. Dette udgør 10% af den danske befolkning!

Det kan være krævende og ensomt at komme videre efter en skilsmisse eller opdrage børn alene. Kig efter din livslange partner her på NextLove.

Opdag det bedste single forældre dating netværk !

NextLove: Sådan virker det

Det er helt gratis at oprette en konto hos NextLove. Du behøver blot investere lidt tid for at oprette en profil: forholdsstatus, søgekriterier, udseende, livsstil, baggrund.

Husk at skrive en rigtigt god beskrivelse med specifikke ting om dig selv og om dit perfekte match.

Du bør dog vide, at en basiskonto blot giver dig adgang til profiler.

Hvis du vil indlede en samtale med potentielle matches, skal du opgradere dit medlemskab.

Vigtigste Matchmaking funktioner: Next Love Erfaring

• Brug søgefunktionen til at søge efter potentielle partnere, og skriv et hvilket som helst kriterium, du søger efter i en potentiel partner!

• De profiler, du har valgt, modtager underretninger om, at du er interesseret i at komme i kontakt med dem, flirte eller ligefrem mødes.

• Lav dine egne lister over favoritter, så du kan se, hvem der har besøgt din profil: Det er et glimrende værktøj til at få feedback og få kontakt til de profiler, du er mest interesseret i !

Deres avancerede og gennemtestede algoritme udviklet af førende forholds eksperter, analyserer profilen på de brugere hvis sider du kigger på, mens du er på siden.

NextMatch viser så en score fra 0% til 100% der indikerer hvor meget den anden person matcher din personlighed, interesser, drømme og vaner. Lad os hjælpe dig med at finden den netdate, du leder efter.

Pålideligt og sikkert

NextLove er 100% sikkert. Datinghjemmesiden har rigtigt gode sikkerhedsfunktioner til at sikre privatliv og sikkerhed på alle tidspunkter. Denne datinghjemmeside deler ikke dine personlige oplysninger med andre hjemmesider.

Med NextLove kan du også kontakte kundeservice med dine spørgsmål (du kan også tjekke vores Ofte stillede spørgsmål). Alle profiler og billeder bliver manuelt screenet af specialister i vores Nextlove Safety Team.

Bedømmelse af NextLove: vores mening

Fordele Ulemper
En af Danmarks største datinghjemmesider

Gratis oprettelse

Super til både lettere møder og mere seriøs datingUlemper

For at bruge alle funktioner skal man have fuldt medlemskab

NextLove har en fremragende grænseflade, som gør det nemt at navigere, og som gør brugeroplevelsen bedre.

Fordi NextLove har flere hundrede nye brugere hver måned, sikrer denne datinghjemmeside dig hurtig adgang til interessante singler og potentielle matches, så du så effektivt som muligt kan komme i gang med lige præcis det forhold, du er på udkig efter! Datingverdenen venter på dig…er du klar til at gå på romantisk udforskning?

NextLove er udviklet og administreret af danskere til danskere. NextLove giver dig den bedste og sikreste netdating oplevelse. Du finder rigtige danske medlemmer tæt på dig til at chatte, flirte, mødes og have det sjovt med!

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre søgeoplevelse. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.